10 måter du kan terge ham, slik at han vet at du er interessert

dating

Så, du har funnet en mann som du er veldig interessert i og du har på følelsen at han føler det samme, men hver gang du prøver å komme nærmere trekker han seg unna og du blir sittende igjen og lurer på hva som har skjedd.

For det første, så elsker menn å jage etter kvinner og det øyeblikket det blir for lettvint, mister de interessen.

Du tror kanskje at dere er på samme bølgelengde, men det øyeblikket du prøver å komme et skritt videre ved å fortelle ham at du er interessert og at han ikke trenger å jage etter deg, forsvinner moroa og spenningen for ham.

Her er hvordan du kan la ham vite at du er interessert i ham uten at det kjennes som om det er for lettvint for ham.

1. Bruk dine ord

Du er kanskje vakker, men det er ikke nok hvis du vil imponere ham. Flørt litt og få ham til å føle seg bra om seg selv.

2. Lag øyekontakt.

Når du vifter øyenvippene dine og deretter holder øyekontakten med ham for noen øyeblikk, vil dette uten tvil fange oppmerksomheten hans. Det er noe utrolig uimotståelig for en mann når en kvinne lager øyekontakt med ham.

3. Ta på ham.

Når du snakker med ham, ta på armen eller lat som det er noe på jakken hans som du må plukke vekk. Hver gang du har et lite øyeblikk med hudkontakt, er et øyeblikk du lar ham vite at du vil ha mer av ham i livet ditt.

4. Vis frem kroppen.

Hvis du har fantastiske lår, ikke vær redd for å ha på deg et kort skjørt eller et par skinny jeans. Hvis armene dine er godt skulptulert, ha på deg en kortermet topp. Hva du enn gjør, sørg for at du viser frem det du har uten at du kommer over som desperat.

5. Le av vitsene hans.

Alle menn elsker det når han kan få en kvinne til å le – det får ham til å føle seg spesial. Neste gang han forteller en vits, le litt, selv om den ikke er morsom.

6. Få ham til å føle seg spesial.

Legg merke til de tingene han sier og få ham til å føle som om han er den eneste mannen i rommet. Ikke vær redd for å øke egoet hans litt og gi ham noen komplimenter.

7. Vis interesse.

Vis ham at du er interessert, men ikke vær den som ber han med ut. Du kan vise interesse ved å spørre ham spørsmål så lenge det ikke kommer over som et forhør. Vær helt naturlig når du prøver å bli kjent med ham.

8. Bruk teknologi.

Facebook, Twitter, Instagram og til og med tekstmeldinger er bra måter å holde kontakten uten at du er i ansiktet på ham.

9. Ikke flørt med andre folk.

Ingen har lyst å fekte for å få noens oppmerksomhet. Så, hvis du er interessert i noen, ikke gjør feilen ved å flørte med andre folk – spesielt ikke hvis han er tilstede.

10. Terg ham litt.

Vær både flørtende og leken ved å terge ham litt når dere snakker med hverandre, men ikke gå for langt. Menn oppfører seg som om de ikke blir såret så lett, men sannheten er at de kan bli såret like lett som deg.