4 kvaliteter alle modne menn søker i drømmedamen sin

Dream_girl

Hvis du ønsker å vinne hjertet til drømmemannen din, da bør du vite hva som skal til for å få en mann du dater med til å ville ha deg helt for seg selv. Vi spurte medlemmene på en populær datingside hva de viktigste kvalitetene er som de søker i den perfekte damen. Nedenfor finner du de fire vanligste svarene.

1. En ordentlig mann ønsker en leken kvinne. Du må lete lenge for å finne en mann som ikke sier ja til en putekrig og litt lekeslåssing. De liker å være aktive og litt barnslige. Dette kommer antageligvis av at mange menn har blitt oppdratt til å uttrykke seg og utvikle dypere bånd med andre via fysisk kontakt. Kvinner glemmer dette av og til og tror at ord er nok til å vinne hans hjerte. Ikke fokuser for mye på ord og husk at de liker å leke litt. Du vil se at du på denne måten klarer å utvikle et dypere bånd med ham og at dere kommer nærmere hverandre.

2. En ordentlig mann ønsker en selvstendig kvinne. Kvinner er ofte under det inntrykket at menn er redde for en selvstendig kvinne fordi de klarer seg selv, vet hva de vil og ikke er redde for å leve livet til det fulleste. Menn liker slike kvinner fordi dette inspirerer dem til å være like flott som dem. Disse mennene blir ikke intimidert av hennes suksess og selvstendighet. Han vet at hun kommer til å motivere og støtte ham i alt han foretar seg dersom hun er den rette for ham, og at hun samtidig også kommer til å ta tid til sine egne lidenskaper i livet.

3. En ordentlig mann ønsker en følelsesmessig moden kvinne. Ordentlige menn liker ikke kvinner som spiller psykologiske spill eller alltid prøver å krangle med dem. Han vil ha en kvinne som kan snakke om en situasjon som en voksen person uten at det blir blåst ut av proporsjoner.

En følelsesmessig moden kvinne skylder eller kritiserer ikke en mann for ting hun kanskje føler. Hun er ærlig ovenfor ham og forteller ham hva hun føler på en oppriktig måte som hjelper ham med å forstå hennes synspunkt. Det er viktig for menn å finne en kvinne som har følelsene under kontroll og som hjelper ham med å forstå dem, istedenfor å bli sint på ham når han ikke forstår hva hun mener.

4. En ordentlig mann ønsker å vite når en kvinne er tiltrukket av ham. En mann er ikke redd for å binde seg eller inngå et forhold. Han er mer redd for å være i et forhold uten tiltrekning eller lidenskap. Forholdet kan begynne med at mannen er utrolig tiltrukket av kvinnen, men noen ganger dreper hun denne tiltrekningen ved å være for seriøs altfor fort, eller bli for klengete.

Det er viktig at du slapper av og lar forholdet utvikle seg naturlig. Len deg tilbake og se hva som skjer. Du kommer til å bli mye lykkeligere dersom du lar forholdet utvikle seg på egen hånd, og i eget tempo.