5 måter å få slutt på å havne opp i dårlige forhold

bigstock-Image-of-young-upset-female

Har du noen gang spurt deg selv hvordan du stadig klarer å havne opp i forhold der du føler at du kaster bort tiden? Noen ganger er du tiltrukket til menn med tatoveringer, de slemme gutta som gjør hva han vil eller personer som du ikke tørr ta med hjem til mammaen din.

Hva grunnen nå enn måtte være, så er sannheten at du havner i forhold som ikke er bra for deg. En gang vil du ha nok av dette og innse at du fortjener å være lykkelig og i et sunt forhold.

Hvordan slutte å havne i dårlige forhold

1. Legg merke til utseendet ditt.
Selv om utseendet ditt ikke er alt, så spiller det en rolle i hvordan folk ser på deg. Vi bryr oss om hvordan vi ser ut og vi ønsker å gjøre et godt første inntrykk, men dessverre betyr dette ikke at du kommer til å tiltrekke deg de riktige mennene. Istedenfor å ha på deg et kort skjørt og topp med utringning, er det best å ha på noe som passer til den modne kvinnen du er. Ha på klær som viser din personlige stil, men ikke gå over toppen.

2. Ikke vær dramatisk.
Hvis du liker å prate og mer enn gjerne forteller livshistorien din til alle som er villige til å lytte, da må du stoppe her. Dette er ikke attraktivt og menn vill unngå å date deg fordi de er redd for at du kommer til å fortelle private ting videre til vennene dine. Hvis du virkelig føler behov for å ventilere, skriv i en dagbok.

3. Ha litt klasse.
Det virker nesten som om det er blitt populært å legge ut halvnakne bilder av seg selv på sosiale medier. Du tror kanskje at du kun provoserer litt, men sannheten er at det kommer over som om du har behov for oppmerksomhet, og det spiller ingen rolle hvordan du får det. Noen kvinner gjør dette for å få seg en mann. La oss forklare deg noe – hvis viser av kroppen til hele verden, vil du veldig usannsynlig finne et forhold som er ment å være «lykkelige alle sine dager».

4. Vær sikker på deg selv.
En av de viktigste grunnene hvorfor kvinner ikke klarer å tiltrekke seg bra menn er fordi de rett og slett ikke vet hva de er verdt og sliter med dårlig selvtillit på grunn av dette. Hvordan kan andre elske deg hvis du ikke elsker deg selv? Hvis du ikke er i stand til å verdsette alt du har å by på, kommer det til å være umulig å finne en mann som vil gjøre dette for deg.
Så snart du har bestemt deg for å verdsette og være glad i deg selv, da vil du begynne å bevege deg bort fra de dårlige forholdene som du ofte befinner deg i.

5. Bli flinkere til å si «ja».
Det er helt forståelig at du er tiltrukket til en spesiell type mann og vanligvis ikke viser interesse i menn som ikke passer det du er ute etter. Men kanskje er det dette som nettopp er problemet. Du gir ordentlige menn ikke sjansen til å vinne deg over ettersom du foretrekker de slemme guttene eller de som oser sex appell.
Når du sier ja til guttene som du vanligvis avviser, åpner du deg selv for nye opplevelser og du finner kanskje ut at du faktisk har mye til felles med dem!