5 ting du kan gjøre for å komme deg videre etter et brudd

weekend-trip

I begynnelsen av forholdet var alt fantastisk. Dere kom godt overens, var lykkelige og han fikk deg til å le. Men tiden gikk og ting forandret seg. Nå som du har bestemt deg for å gjøre det slutt med kjæresten din, kan det likevel være vanskelig å slutte å tenke på ham selv om det var du som gjorde det slutt.

Her er fem ting som kan hjelpe deg med å komme deg videre etter et brudd. Tross alt, så er det jo ingen som ønsker å gruble over eksen altfor lenge.

1. Lag en gjøremålsliste. Når du planlegger forskjellige aktiviteter og ting som du må få gjort, holder du deg selv ansvarlig. Sørg for at du har listen på et sted hvor du kan bli minnet om de tingene du trenger å gjøre hver dag. Dette inkluderer også ting som å skifte olje, rengjøring av tepper og til og med rundvasken før jul. Hva det nå enn måtte være, produktivitet er den beste måten å holde deg opptatt på.

2. Adopter et kjæledyr. Hvorfor ikke skaffe deg et kjæledyr dersom du har tålmodigheten til å ha et kjæledyr og du ikke er allergisk for dem? Disse kjærlige dyr kan gi deg en følelse av mening, trygghet og selskap de dagene du føler deg trist eller ensom. Dette er kanskje ikke den beste grunnen for å adoptere et kjæledyr, men noen ganger så er disse situasjoner faktisk noe som er det beste for både deg og kjæledyret som du redder!

3. Meld deg på et nettkurs. Nå som du er singel har du sikkert lyst å fylle hverdagen med aktiviteter, ikke sant? Og hva er vel ikke en bedre måte å fylle hverdagen på enn å melde deg på et nettbasert kurs? Ikke bare vil dette hjelpe deg med å fokusere på andre ting enn å gruble over eksen, men også gi deg muligheten til å gjøre noe. I tillegg, hvem ønsker vel ikke å lære nye ting?

4. Planlegg en helgetur eller kom deg bort. Om du nå planlegger en tur alene eller med et par venner, så er reising også en god måte for de som ønsker å ha litt distraksjon fra å tenke på eksen. Ikke bare vil du komme deg bort hjemmefra og gjøre noe gøy, men du vil også kunne fokusere på hva som gjør deg lykkelig og du kan slappe av. Dette er en vinn-vinn-situasjon!

5. Hjelp andre eller gjør frivillighetsarbeid. Å gjøre frivillighetsarbeid er en fantastisk måte å få tankene bort fra bruddet og i tillegg gi tilbake til fellesskapet. Om du nå ønsker å donere tiden din til å hjelpe barn med lekser ved en lokal YMCA, dele ut mat til hjemløse eller tilbringe tid med eldre og syke på sykehus eller sykehjem, så vil du føle at du har gjort noe meningsfullt. Selv om du donerer tiden din for å få noen ut av tankene dine, så vil de du hjelper sette stor pris på din innsats uansett hva grunnen er for at du valgte å hjelpe til.