Den største feilen kvinner gjør som vil få ham på rømmen

Mumbai-breakup

Det kan være irriterende når du er i et forhold og mannen din ikke viser nok empati og får deg til å føle deg som en byrde. Og når du prøver å snakke med ham om det, sitter du igjen og lurer på om han i det hele tatt bryr seg om at du er lei deg.

Noen ganger har du kanskje lyst å skrike fordi du sitter igjen med en frustrerende og engstelig følelse — redd for at forholdet ikke går den rette veien, og redd for at han ikke er den du hadde håpet på, og redd for at han ikke vil gjøre deg lykkelig.

Hvordan du håndterer denne frustrasjonen kan være det som faktisk ødelegger eller utvikler forholdet videre. Her gir vi deg den enkle løsningen som vil hjelpe deg, slik at du ikke gjør den største feilen som mange kvinner gjør.

La oss forestille oss at mannen din har skuffet deg på et eller annet vis — enten ringte han ikke når han sa at han skulle eller dukket han ikke opp på din tantes pensjonistfest, fordi han heller ville ut og ta en øl med vennene sine. Det er forståelig at du er skuffet, men sørg for at du løser problemet på riktig vis.

Alle gjør feil, det er helt menneskelig. Når du er i et forhold, er det lettere å fokusere på hvordan noen oppfører seg på og gi denne personen skylden istedenfor å se på sin egen reaksjon. En av dere kommer til å bli såret i løpet av forholdet.

Du kan ikke peke fingeren mot ham hver gang, fordi da vil du ødelegge forholdet. Hvis du lærer deg å tilnærme ham på en annen og bedre måte, kan dette derimot bringe dere nærmere hverandre.

Husk at det er du selv som har kontroll over hvordan du reagerer og føler deg, ikke kjæresten.
Før du snakker med ham om problemet i forholdet, må du ta et steg tilbake og finne ut hvorfor du føler deg slik du gjør. Du må finne ut om dette før du snakker med ham. Hvis du prøver å snakke med ham og følelsene dine bobler opp, kan du si onde ting som du ikke kan ta tilbake.

Du kan gjøre dette ved å sette situasjonen i perspektiv og spørre deg selv følgende spørsmål:

– Hvordan ville du at han tilnærmet deg hvis rollene var omvendt?
– Hva ville du at han skulle si?
– Er det første gang du er lei deg eller skjer dette regelmessig?
– Er du lykkelig?

Selv om du har lyst å skrike når forholdet ikke går slik du hadde ønsket det, så må du ikke glemme at det er to personer i dette forholdet, og du er også ansvarlig.

Hvis du ikke er lykkelig i de andre områdene i livet ditt, kan dette påvirke måten du ser på mannen din og forholdet dere har.
Hvis han har gjort de tingene som gjør deg opprørt fra begynnelsen av, er det umulig å forandre ham. Du må bestemme deg om du kan fortsette slik eller om det er på tide å tenke gjennom om du virkelig har lyst å fortsette å være i dette forholdet.