Hvordan be ei jente som nylig har blitt singel ut på date

How-To-Ask-a-Girl-Out

Vi har alle sikkert vært i situasjonen der vi likte noen som vi ikke kunne være sammen med fordi de allerede var i et forhold med noen. Ofte fortsetter vi å dagdrømme om denne personen i håp om at de kommer til å bli single igjen en dag. Men det er ikke så lett som man skulle tro når man finner ut at hun har slått opp med kjæresten sin (eller den andre veien). Du er kanskje ivrig til å be henne med ut før noen andre gjør det, men her bør du være forsiktig ettersom du ikke vet hvordan hun føler seg over bruddet. I noen tilfeller, vil hun si ja hvis du ber henne med ut på en date, mens andre ganger vil du oppleve at hun gir deg et blikk som om du har sagt noe upassende og begynner å gråte.

1. Trinn
Det kan være best å holde litt tilbake med å spørre om hun har lyst å være kjæresten din. Istedenfor kan det være bedre å finne ut hvordan hun føler seg emosjonelt ved å spørre henne om hun har lyst å tilbringe litt tid med deg. Ikke be henne med på en date, men si for eksempel at du har planlagt å dra på shoppingsenteret i byen og om hun har lyst å bli med deg. Hvis hun sier nei, så gjør jo dette ikke noe ettersom det kun virket som om du var høflig med henne. Hvis hun sier ja, vet du at hun står åpen for ideen å tilbringe tid med deg.

2. Trinn
Hvis hun sier ja til å henge ut med deg, er det neste å prøve å finne ut om hun kun ser på deg som en venn eller noe mer. Du kan gjøre dette ved å forsiktig komme deg nærmere henne. Hvis dere for eksempel er ute på byen for å se litt rundt i butikkene, kan du late som om du ønsker å se litt nærmere på noe i butikkvinduet og bevege deg mot henne. Hvis hun tar et skritt tilbake, så betyr dette antageligvis at hun ikke føler seg komfortabel eller ikke er interessert i deg. Hvis hun derimot ikke beveger seg vekk fra deg, kan dette bety at hun kanskje er interessert.

3. Trinn
La oss si at hun er den som prøver å komme nærmere deg. I dette tilfellet kan du prøve å ta det neste skrittet. Etter at den platoniske daten er over, kan du fortelle henne at du har lyst å gå ut på en ordentlig date med henne. Hun kommer selvfølgelig til å akseptere hvis hun liker ideen. Hvis hun ikke liker ideen, vil hun takke nei eller fortelle deg at hun ikke er klar til å date ennå. Uansett hva hun bestemmer seg for, bør du respektere hennes svar og ikke presse henne til å si ja.

4. Trinn
Gjerne prat om alt mulig hvis dere prøver å bli bedre kjent med hverandre – bortsett fra eksen. Du bør ikke nevne ham i det hele tatt. Du vil antageligvis ikke like det hvis hun begynner å prate om ham, men du vet jo at det nettopp har blitt slutt mellom dem, så vis sympati. Det eneste du kan gjøre er å være deg selv og forsøke å sjarmere henne så godt du kan.

5. Trinn
Gi henne litt tid etter daten. Du har antageligvis gitt henne massevis å tenke på, så gi henne litt tid til å la alt synke inn. Følg opp daten med en tekstmelding eller en rask e-post der du lar henne vite at du hadde en trivelig tid med henne og at du kommer til å ta kontakt igjen snart. Til da kan du finne på en aktivitet som dere begge kan gjøre sammen neste gang. Hold det livlig og engasjerende!