Hvordan bli jenta ved baren som alle guttene vil bli kjent med

woman-at-bar

Med mindre du er en utadvendt person, er den eneste måten du kan håpe på en date ved baren ved å sørge for at du er tilnærmelig. Hvis du ikke er selvsikker nok til å gå bort til menn eller hvis du er en tradisjonell jente som mener at de bør komme bort til deg, må du vite hvilke egenskaper du må ha og øve på disse for å få folk til å komme bort til deg.

Så, hva er det som gjør en kvinne tilnærmelig? Det er ikke så enkelt som å ha et skilt rundt seg som sier «Snakk til meg.» Istedenfor, må du sørge for at du gir ut en energi som får folk til å ville komme bort og prate med deg, og det uten at du har sagt et ord. Alt du trenger å gjøre er å være komfortabel med hvem du er og la selvtilliten stråle gjennom rommet og se hvem som kommer bort til deg.

Utseendet er viktig

Selv om vi gjerne vil tro at det er personligheten og intellektet vårt som trekker folk inn, så er sannheten at utseendet vårt faktisk spiller en stor rolle her. Ikke glem at utseendet er mer enn det du har på deg, hårstilen din og hva slags tilbehør du har på deg. En persons utseende inkluderer også hvordan klærne dine ser ut, din personlige hygiene og hvordan du oppfører deg. Utseendet ditt er det første en potensiell frier legger merke til og hvis de ikke liker det de ser, vil de heller ikke se på deg en gang til.

Du kan forbedre utseendet ditt ved å ha på deg flotte klær som går sammen med din personlige stil. Du må være ren og se frisk ut, så hvis du skal ut rett etter jobben, sørg da for at du endrer leppestiften, har på et nytt lag pudder og kanskje tar av dressjakken. Når du ser bra ut, føler du deg også bra!

Pass på kroppsspråket

Du tror kanskje ikke at kroppsspråket er viktig, men du vil bli overrasket over hvor stor rolle det spiller når du prøver å fange noens oppmerksomhet – det er faktisk en av tingene som folk legger merke til når de ser noen. Folk ser på hvordan du kommer over og det kan være avgjørende når det kommer til om de har lyst å snakke med deg eller ikke.

• Stå strakt – Sjansen er større for at folk kommer bort til deg når ryggen er strak og du ikke står der som en potetsekk. En dårlig holdning forbindes ofte med lav selvtillit og vi vet at dette er et stort hinder.

• Ikke kryss noe – Når du krysser armene, beina, anklene eller til og med hendene, så gir du ut beskjeden «Jeg er på vakt». Prøv å finne en komfortabel stilling der ingenting er krysset og du vil bli mer tilnærmelig for folk.

• Bruk hendene – Når du snakker med noen, kan du bruke hendene på en måte som ser ut som du velkommer andre til å gå bort og prate med deg.

• Hold hodet hevet – Dette er det samme konseptet som å stå strakt. Hvis hodet peker nedover, får det til å se ut som om du skjuler noe, er trøtt eller mangler selvtillit.

• Se på personen du snakker til – Ikke bare anses det som frekt hvis du snakker med noen og ser en annen vei, men ved å se i deres retning gir du dem et hint om at du vil at de skal komme bort til deg.