Hvordan få mobilnummeret hennes

 how-to-get-her-number

Har du noen gang vært i en situasjon hvor du er i nærværet av en vakker kvinne, og hvor mye du nå enn har lyst til å gå bort til henne for å be om mobilnummeret hennes, så klarer du bare ikke å gjøre dette. Du er ikke alene. Mange menn har ikke peiling hvordan de kan gjøre dette uten at de blir sett på som ekle sleipinger.

Sannheten er at noen menn har en naturlig evne til å omgås kvinner, mens resten av den mannlige befolkningen er sine egne verste fiender. De tror på forhånd allerede at hun kommer til å si nei eller gi dem et falskt nummer hvis de spør om å få nummeret hennes. Skal vi fortelle deg en liten hemmelighet? Hvis du er en ordentlig gentleman og tilnærmer henne som om hun er en helt vanlig person og ikke en eller annen trofé, da vil hun bli smigret og gi deg mobilnummeret uten problem.

Skal vi fortelle deg en hemmelighet til? Så snart du har samlet opp motet til å snakke med henne og du liker henne, ikke spør om mobilnummeret. Ja, du har lest riktig. Ikke spør om å få nummeret hennes. Istedenfor, spør etter e-postadressen. Sjansen er nemlig større for at hun gir deg den ettersom det ikke virker like risikabelt som å gi ut telefonnummeret. Hun trenger ikke å bekymre seg for at du ringer når hun er ute med venner og hun trenger ikke å unngå den merkelige første samtalen.

Du lurer sikkert på nå hvordan du i det hele tatt kan komme til det punktet hvor du kan nevne e-postadressen hennes. Det er enkelt. Bare spør rett ut. Gå opp til henne og rett og slett spør: «Unnskyld meg, men har du kanskje en e-postadresse?» Når hun spør deg hvorfor, bare si at du har lyst å sende henne en melding.

Og mens du gir henne pennen, er det en stor sannsynlighet at hun kommer til å gi deg informasjonen fordi du har vekket interessen hennes. Dette er tvilsomt, men det er jo en sjanse for at hun kan nøle eller si noe lignende som «Jeg kjenner deg jo ikke en gang» eller «Jeg gir ikke ut kontaktinformasjon til folk jeg ikke kjenner.»

Istedenfor å gi opp, lag en liten spøk. Fortell henne at du kun kommer til å sende henne én e-postmelding hver dag istedenfor fem slik du hadde planlagt. Dette vil lette på stemningen og hun vil antageligvis smile og gi deg e-postadressen.

Nå som du har fått informasjonen hennes, motstå fristelsen å be henne med ut på en date! Ikke begynn å planlegge livet deres sammen og ikke fortell vennene dine om henne med en gang. Det er best å ta det rolig, fordi du kan totalt drepe stemningen ved å gå rett på sak med en date. Så snart hun har skrevet ned infoen, takk henne, putt lappen i lommen og kom deg unna!

På grunn av dette er det også viktig at du venter noen dager før du sender en melding eller ringer henne.

Du har ikke lyst å komme over som trengende eller arrogant.