Lær deg de subtile flørte-teknikkene

flirting

Det er mange som tror at flørting kun dreier seg om hvor raskt man kan få noen til sengs. De overøser den andre med komplimenter om kroppen deres, bruker åpenbare seksuelle hentydninger og sjekkelinjer som sjeldent fungerer. Det folk ikke realiserer seg er at de beste flørter er de som vet at man må bruke mindre tradisjonelle måter å flørte på og være mer subtile for å etterlate et varig inntrykk hos den andre. Lyst å vite hvordan? Les videre og la deg bli inspirert!

Skap nye muligheter

Slutt å tro at den eneste måten å treffe noen på er å gå ut på byen på en fredag. Du kan møte attraktive single folk hvor som helst! Begynn en samtale med noen som står ved siden av deg i køen på matbutikken. Hvis noen har vanskeligheter med å bestemme seg hva de skal ha til middag, gi da noen tips og kanskje til og med en oppskrift på hvordan man lager den beste jegergryta. Kanskje du synes at dette virker litt teit, men hvis du gjør dette med stor selvtillit, så skal du se hva som skjer.

Bruk kroppsspråket til din fordel

Hvordan tiltrekker du noens oppmerksomhet uten å måtte si «se på meg»? Bruk kroppsspråket for å la dem legge merke til deg. For eksempel, hvis du prater med noen som du er interessert i, gjenspeil det de gjør. Hvis de tar en slurk av drinken sin, vent noen sekunder og gjør det samme. Hvis de tar på ansiktet sitt, gjør det samme. Gjør du dette, får den andre personen til å føle som om de er på samme bølgelengde som deg, noe som alltid er et pluss! Vi anbefaler at desto nærmere du er personen, desto bedre. Nå, ikke bland dette sammen med muligheten til å legge armen rundt henne etter et stort gjesp—ingen faller for dette lenger etter puberteten. Nei, prøv heller istedenfor noe mer uformelt som å lene deg litt forover mot personen når du snakker til dem. Hvis de da også lener seg mot deg, er dette et tegn på at de er interessert i det du har å si. Hvis de lener seg tilbake, er dette ofte et tegn på at de føler seg ukomfortabelt med å være så nærme deg.

Lær deg signalene

Er du den slags person som ikke ser det når noen faktisk flørter med deg? Det kan hjelpe hvis du kjenner til de mest vanligste signalene på at noen flørter med deg. Så snart du tar hintet at de flørter med deg, er sjansen nemlig kanskje større for at du lar dem vite at du også er interessert i dem. Disse signalene inkluderer generelt sett: om de har føttene rettet mot deg (ja, vi skjønner at dette kan være litt merkelig å legge merke til), armene befinner seg langs siden istedenfor krysset, de lener seg forover og de bryter kanskje til og med regelen for kroppskontakt og berører deg. Når du er i stand til å kjenne igjen disse hint, vil det bli lettere å bestemme seg for hva du gjør videre.