5 tips for å slutte å være så besatt av noen

Kvinne
Mann
Mann
Kvinne
en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg

Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

1
2
3
4
6
6

Det kan være helt fantastisk å være forelsket i noen og det sies ofte at dette er den beste tiden i livet. Men dette er bare hvis personen som du er forelsket i også føler det samme for deg. Mange kvinner er forelsket i noen, men det suger når disse følelsene ikke er gjengjeldt og forelskelsen grenser mot besettelse.
Her er fem måter å slutte å være besatt av denne personen og hjelpe deg med å gå videre med livet og et sunnere forhold.

Begynn en hobby.

En av de enkleste måtene å glemme noen på er å begynne med en hobby og tilbringe tid og energi på den. Du er en verdig person, så hvorfor bør du ikke gjøre ting som du liker og som gir deg en god selvfølelse? Bare fordi han ikke føler det samme for deg, betyr dette jo ikke at du er mindre verdt. Bruk denne muligheten til å investere i deg selv og fortsett med å lære og vokse.

Fokuser på hans negative sider.

Når vi er stupforelsket i noen, har vi en tendens til å ignorere svakheter og negative sider—uansett hvor åpenbare disse negative sidene måtte være. Vi vil kun se det gode i ham og hva han bidrar til i livet vårt. Altfor ofte antar vi at han er den perfekte mannen for oss, så det er viktig å ikke glemme at han også bare er et menneske og vi har alle våre negative sider. Så snart du innser dette, vil du kunne se disse små negative sidene. For eksempel hvordan han lar håndkleet ligge igjen på gulvet, røyker som en skorstein eller kanskje noe så viktig som at han ikke alltid er helt ærlig eller ikke har lyst å skaffe seg en jobb.

Endre fokus.

Når du oppdager at dagen begynner og slutter med at du tenker på ham, da kan du være sikker på at du er besatt og at du må prøve å få slutt på dette. Når du oppdager at han tar opp 75 % av tankene dine for eksempel, kan du stoppe deg selv fra å tenke på ham og gjøre en bevisst innsats på å tenke på noe annet. Det tar litt øvelse, men du vil fort få taket på dette—selv om du må tvinge deg selv til å høre på en fengende låt i hodet ditt eller sørge for at du holder deg opptatt med noe.

Begynn å date igjen.

Dette er den enkleste måten å slutte å tenke på noen som ikke føler det samme for deg. Kanskje du hoppet uti for raskt da du begynte å utvikle følelser for denne karen og hvis du bevisst prøver å gjøre en innsats for å snakke med en ny person, sier du egentlig, “Hei, jeg fortjener å være lykkelig og kanskje jeg kan finne en annen person som gjør meg lykkelig ettersom jeg ikke kan være lykkelig med ham.”

Du er midtpunktet i ditt liv.

Istedenfor å sette denne karen i midtpunktet av livet ditt, må du innse at det er du som er den viktigste personen i livet ditt og hvis du ønsker forandring i livet, så er det du som må utføre denne forandringen. Det er ingen andre som vil gjøre dette for deg. Så, sett deg selv i sentrum og fokuser på å gjøre deg selv lykkelig.