7 teknikker for å bli en utrolig god kysser

Kvinne
Mann
Mann
Kvinne
en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg

Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

1
2
3
4
6
6

Kan du tro at det finnes et utall med folk som mener at kyssing er mye mer intimt enn å ha s…x? Dette er fordi man er ansikt til ansikt og leppe mot leppe med noen. Du er mye nærmere noen og har sjansen til å utvikle et sterkere bånd enn når du bare leker under dynen sammen.

Med det sagt, så er ikke alle flinke til å kyssere. Noen ganger tror vi at vi er gode på å kysse, men tar vi utrolig feil. Her er noen måter som vil hjelpe deg med å bli en god kysser og få ham til å komme tilbake for mer.

1. La ham ta ledelsen.

Moderne menn er helt for likestilling og at kvinner har de se samme rettighetene, men dette betyr ikke at han har lyst å la kvinnen føre når det kommer til kyssing. Dette er interessant, fordi menn kan være kvinners største støttespillere, men når det kommer til litt klining vil du se at de har en tendens til å være litt mer tradisjonelle.

2. Hold øynene lukket.

Ikke alle folk synes at det er tiltrekkende å stirre noen som befinner seg så nært i øynene mens man kysser — selv om du prøver å se ut på ditt beste. Det er derfor unødvendig å nevne at det bestandig er en god ide å holde øynene lukket når leppene befinner seg i kysse-modus.

3. Fransk kyssing er et must.

Det noe utrolig intenst ved å ta et fransk kyss under kliningen. Kanskje det er det faktum at du utveksler litt spytte og du kjenner pusten av den andre på leppene dine, eller kanskje det er de indre bildene av den orale aktiviteten som får folk til å fortsette. Hva det nå enn måtte være, så bør du absolutt ikke styre bort fra å kysse med munnen åpen.

4. Ikke glem å bruke hendene.

En god kysser vet at man må bruke hendene for å skape en uforglemmelig kysse-opplevelse. Så ikke bare stå der med armene på siden! Nå opp og tvinn fingrene i håret, stryk kinnene og ryggen — gjør noe!

5. Ikke vær sjenert.

Det er noen folk som foretrekker å spille det trygt når de kysser og så har man de som ikke er sjenerte og redde for å være litt mer lekne. Det finnes mer enn nok at ting du kan gjøre for at kyssingen blir litt mer spennende. Bruk fantasien! Men ikke glem at ikke alle er de samme, så sørg for at du tar det som det kommer og er oppmerksom på hvordan hun reagerer på ting du gjør.

6. Unngå sprukne lepper til enhver pris.

Ingen liker å kysse sandpapir, så klart. Leppene dine bør være myke, kyssbare og tiltrekkende. Så ikke være redd for å ha på nok leppepomade i løpet av dagen. Sørg bare for at du ikke har på klissete leppegloss eller leppestift som smitter av for mye.

7. Ikke vær redd for å være litt kresen.

Hvis du har lyst på et uforglemmelig kyss, må du være kresen på hvem du kysser med. Du bør ikke være villig til å bare kysse med hvem som helst — tross alt bør tiltrekningen være mer enn kun fysisk.