Hvor lenge må du vente før du når ut etter en første date?

Kvinne
Mann
Mann
Kvinne
en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg

Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

1
2
3
4
6
6

Du leser kanskje denne artikkelen fordi du nettopp har kommet hjem fra en fantastisk date med noen som virkelig ser ut til å forstå deg. Dere lo sammen, fortalte utrolige historier til hverandre om deres selv, dere spiste mat sammen, danset og kanskje kysset litt på slutten av kvelden. Nå lurer du på hvor lenge du bør vente før du kan ta kontakt. Det kan virke som en evighet å vente i tre dager før du tar kontakt, men tre timer er igjen litt for fort.

De første timene etter en flott date kan kjennes ut som tortur og dette øker bare forventningene. Så, hvor lenge bør du virkelig vente før du tar kontakt?

Det er nesten helt umulig å vente i tre dager på den gammeldagse måten med all den tilgangen til teknologi i hverdagslivet vårt nå til dags. Kom igjen, bare innrøm det … Du har helt sikkert sjekket innboksen din eller bladd gjennom Facebook så snart du har våknet – noen ganger før du har kommet deg ut av senga til og med. Slapp av, det er helt i orden å gjøre dette! Dette gir deg faktisk enda mer grunn til å komme i kontakt. Hvorfor? Hvis du venter i tre dager slik foreldrene dine gjorde, risikerer du at personen tror at du ikke er interessert.

Men det er her at det blir litt innviklet. Det er vanligvis mannen som kontakter kvinnen etter en første date for å be henne med på en neste date. Det er likevel en god ide for kvinnen å sende en tekstmelding for å takke ham for en hyggelig kveld etter daten.

Når bør du sende denne høflige meldingen for å takke og minne den andre personen om den flotte daten som dere har hatt? Vel, det kommer an på når du kommer hjem fra daten. Hvis daten befinner seg på dagtid og du er hjem relativt tidlig på kvelden, er det best å sende meldingen før du legger deg. Du kan fortelle ham at du har hatt en trivelig kveld og tilfreds kan gå og legge deg. Hvis du kom hjem ganske sent (kanskje til og med veldig tidlig på morgenen), er det best å sende en tekst når du våkner. Du kan fortelle ham at du har hatt en fantastisk kveld og dermed har sovet som en stein.

Hele poenget med denne takke-meldingen er å vise ham at du oppriktig verdsatte daten, men samtidig gir du ham også signalet at du ønsker å holde kontakten og har lyst å treffe ham igjen. Dette vil gi ham et hint om å be deg med ut igjen!

Reglene for når man kan kontakte den andre personen etter en første date er ganske enkle. Hvis du virkelig liker ham, bør det ikke føles merkelig å takke ham for daten. Du trenger ikke å føle deg som en forfølger hvis du kontakter ham mindre enn 24 timer etter at dere var på date. Istedenfor å vente i 72 timer, bør du strebe etter 36 timer på det meste. Det koster ikke mye, kun en kort melding, e-post eller en telefonsamtale.

Følgende er også viktig. Dere damer har kanskje hatt en trivelig date, men føler ikke at dere har nok til felles. Istedenfor å late som om du har lyst å treffe ham igjen når han ber deg med ut (eller verre, unngå ham fullstendig), ber vi deg om å være høflig og ærlig med ham. Gjør det som er riktig!