10 fysiske ting som tenner en mann på

sex-dating

Sexy samtaler og flørtende bevegelser er uten tvil nok til å tenne ham på. Her finner du 10 fysiske ting som alle kvinner bør vite om for å bringe litt liv i forholdet.

1 – Det dvelende kysset.

Tenn ham på og få ham til å be om mer ved å la kysse dvele litt lengre før du tar leppene bort; eller, du kan gi ham en klem når du sier hadet og kysse ham mykt på kinnet og la det dvele et par hjerteslag.

2 – Trykk på fanget hans.

Hvis du sitter ved siden av en mann og han viser deg noe på nettbrettet eller i boken sin mens det fortsatt er på fanget, pek på noe med fingeren uten at du tar bort boken. Han ville kjenne trykket på de følsomme områdene og dette vil definitivt få fantasien hans til å gå.

3 – Det kyssende hvisket.

Denne taktikken tar deg tilbake til barndommen da du lente deg forover og hvisket ham en hemmelighet i øret. La leppene og den varme pusten leke med øret hans, noe som uten tvil vil få ham til å underkaste seg.

4 – Vis litt hud.

Vis litt hud, det trenger ikke å være noe ekstremt, men kun et litt kan være nok for å få ham tent. Du kan vise frem litt hud på ulike måter som å vise litt lår ved å ha på deg et skjørt, eller vise litt mage ved å ha på deg en kort topp.

5 – Tatoveringer.

Tatoveringer på visse kroppsområder kan tenne menn på fordi det lar fantasien hans få gå løs. Menn synes det er veldig sexy når de kun kan se en liten del av det og ikke alt.

6 – Vis mage og korsrygg.

Disse kroppsdelene er utrolig sexy når de vises fra under toppen og spesielt hvis du ikke hadde tenkt å vise disse fram.

7 – Tettsittende klær.

Aldri undervurder hva et par skinny jeans og en skjorte som sitter godt kan gjøre. Når du har på deg tettsittende klær, gir du ham muligheten til å vurdere kroppen din og gi ham en bedre ide hvordan kroppen din ser ut uten klær. Selvfølgelig betyr dette at du må være i god form for å kunne ha på deg tettsittende klær.

8 – Berøre ved et uhell.

Vi har alle vært i situasjonen hvor vi berører noens intime områder (bryst, rumpe, privatområde) ved et uhell, og antageligvis skjemtes vi da dette skjedde. La det være så, fordi menn vil tenke tilbake på dette fra tid til annen og bruke det til å tenne dem på. Du kan være sikker på at hvis armen hans tar på brystene dine eller magen hans kjenner rumpen din når du forsøker å presse deg forbi ham, så vil han tenke tilbake på det for visuell stimulasjon ved et senere tidspunkt.

9 – Åpen bluse.

Menn klarer ikke å unngå å se ned på en kvinners bluse når de får muligheten til det. Det betyr at han antageligvis vil prøve å lurkikke på utringningen din hvis du bøyer deg eller lener over ham.

10 – Terge.

Alle menn tennes av litt terging. Alt du trenger å gjøre er å gå mot ham og stirre rett i øynene på ham. Istedenfor å begynne en samtale, si «unnskyld meg» og fortsett å gå mens du gir ham et lite smil. Når du går forbi, smil og si takk. Dette vil øke egoet hans, og han vil bli så nysgjerrig på å snakke med deg.