10 grunner single jenter ikke rømmer fra valentinsdagen

Valentines_day

Hvem er det som har sagt at valentinsdagen er noe kun kvinner som er i et forhold kan glede seg til? Smarte, single kvinner forstår hvor viktig kjærlighet er i livet og selv om de ikke nødvendigvis trenger en grunn til å feire singellivet, så gjør de dette med all glede på 14. februar.

Her er 10 grunner hvorfor kvinner ikke rømmer bort fra denne dagen, men omfavner den med åpne armer istedenfor.

1. Hun trenger ikke en spesiell festdag for å ha på seg knallrød leppestift, skjemme seg selv bort med jordbær dyppet i deilig smeltet sjokolade og drikke champagne. Men det betyr ikke at hun vil si nei til dette hvis noen ber henne med ut på denne dagen.

2. Hun trenger ikke en mann for å kjøpe hennes favoritte blomsterbukett, for hun kan jo gjøre dette selv. Hun kan til og med ha buketten levert på jobben med et kort som sier «Din hemmelige beundrer», slik at folk på jobben vil begynne å sladre om hennes fantastiske kjærlighetsliv.

3. Hun trenger ikke noen å gå ut på en dyr restaurant med, for hun kan jo gå alene. Eller hun kan bruke disse pengene på noe hun virkelig har lyst på. Der ser du, muligheter!

4. Hun besparer vennene hennes stresset som kommer med å forberede en romantisk date eller elendigheten med en kjæreste som kommer til kort.

5. Hun bekymrer seg ikke over hva hennes eks holder på med eller ikke holder på med. Hun bryr seg ikke om han har en ny kjæreste og hun bryr seg absolutt ikke om hva slags gave den nye damen får på valentinsdagen.

6. Hun vet at barer er stedet hvor single sjekker opp hverandre, og dette er stedet hvor du kan finne alle single på valentinsdagen.

7. Hun trenger ikke å føle som om hun kommer til å kaste opp over hele partneren i løpet av en klinesesjon på valentinsdagen etter å ha spist en syv-retters prøvemeny på den nye, populære restauranten i byen.

8. Romantiske komedier er ikke det hun lever for. Dessuten så elsker hun humoren i filmer som Bride Wars og 27 Dresses.

9. Sannheten er at alle kvinner skjønner at valentinsdagen kun er en kommersiell festdag og at man ikke trenger en dag som er dedikert til kjærligheten.

10. Dagen etter valentinsdagen er den perfekte dagen til å handle inn din favoritt godteri til redusert pris. Hurra for godteri til halv pris!

Valentinsdagen markeres som en dag der kjærestepar kan vise at de elsker hverandre, men sannheten er at denne dagen dreier seg om så mye mer enn sjokolade, blomster og dyre juveler. Valentinsdagen, om du nå er singel eller i et forhold, handler om å vise folk i livet ditt at du er glad i dem og takknemlig for at de er i livet ditt. Du trenger ikke å føle at denne dagen ikke er ment for deg bare fordi du er singel. Samle sammen noen venner og planlegg en «date» der dere skjemmer hverandre bort med gaver og takknemlighet.