6 måter å være mer tilnærmelig for menn

how_to_start_a_conversation_with_a_girl

I motsetning til hva du kanskje tror, så dreier det seg ikke bare om å være til rett sted og ha litt flaks for å bli sjekket opp av menn. Det du gjør kan faktisk øke hvor heldig du er på dette området. Hvis du forstår hvordan menn tenker, vil du ha en mye bedre sjanse for at de legger merke til deg.

Her er 6 måter du kan få ham til å komme bort til deg uten at du virker lett på tråden.

1. Se bra ut. Dette sier seg selv – så klart vil en mann sjekke opp en pen dame.

2. Ikke vær for opptatt. Du bør ikke være for opptatt med å sjekke mobilen eller lese en bok eller tidsskrift. Istedenfor å holde hodet nede og ha øynene klistret til hva du enn måtte stirre på, sørg for at du ser deg rundt hvert par minutter. Lag øyekontakt med hvem øynene dine er tiltrukket til.

3. Bruk teknikken se raskt eller langsomt den andre veien. Det er to måter du kan se på en mann og la ham vite at du er interessert. Hvilken du bestemmer deg for er opp til hva du synes er mest komfortabelt:

Det langsomme blikket – Se på ham av og til, og lag deretter kort øyekontakt med ham. Du kan til og med gi ham et lite smil. Etter et par øyeblikk snur du hodet langsomt bort mens du smiler.

Det raske blikket – Her ser du raskt på ham for å fange øyet hans, og deretter ser du raskt bort mens du smiler til deg selv. Dette er en mer flørtete teknikk som tar deg tilbake til skoledagene, men den virker.

4. Gjør det enkelt for ham. Det kan være nervepirrende for menn å samle opp motet for å gå bort til en dame han synes er attraktiv i en stor gruppe. Gjør det enkelt for ham ved å stå litt for deg selv eller med kun en person. For ham vil en små gruppe redusere risikoen for å bli flau hvis du avviser ham.

5. Vær på riktig sted til rett tid. Selv om det å være heldig ikke har noe å gjøre med å finne en mann eller være tilnærmelig, kan du sørge for at du befinner deg i situasjoner hvor menn er litt tøffere og vil prøve å starte en samtale med deg hvor du nå enn måtte være… Så lenge du ser bra ut og viser at interessen er gjensidig selvfølgelig. Du kan treffe flotte menn på bokhandelen, kafeer, treningsklubber… Hvor som helst egentlig!

6. Gi ham muligheten til å snakke med deg. Selv om du er sammen med vennene dine, bør du bestandig gjøre deg selv tilgjengelig for å snakke med andre. For eksempel, la oss si at du er på en nattklubb og du oppdager noen på tvers av rommet. Du lager øyekontakt et par ganger og smiler. Da kan det være lurt å ta gå bort til baren og henge ut der en stund. Dette vil gi ham muligheten til å komme bort til deg for å ta en prat.