Hvordan holde en telefonsamtale gående med kjæresten

talking-on-the-phone

Takket være tekstmeldinger, er det stadig flere folk som sender tekstmeldinger istedenfor å ringe. Skulle du likevel ende opp i en telefonsamtale, kan det hende at du koser deg sånn at du ikke har lyst at samtalen skal ta slutt. Istedenfor å stadig måtte tenke på noe for å holde samtalen gående, bruk heller taktikkene som du finner her for å holde henne på telefonen.

Trinn 1. Still spørsmål om henne.

Kvinner elsker å snakke om seg selv eller bestemte aspekter av livet sitt. Hvis du virkelig har lyst å fortsette med å chatte med kjæresten din, spør henne hva hun har gjort i dag, om vennene hennes eller noe i forbindelse med jobben hennes. Når du spør åpne spørsmål, gir du henne muligheten til å snakke om seg selv. I tillegg, gir dette deg også sjansen til å føye ting til samtalen. Ved å holde dialogen åpen, finner du ut mer om henne samtidig som du også gir henne sjansen til å finne ut mer om deg.

Trinn 2. Spør forskjellige spørsmål rundt ulike emner.

Du trenger ikke kun å spørre spørsmål om hennes liv. Du kan jo også spørre henne om hennes drømmeferie, favoritte steder, hva hun ønsker å gjøre videre i karrieren sin, osv. Du kan spørre om alt mulig! Slike spørsmål vil være nyttige for å holde samtalen gående, og i tillegg gir dette deg sjansen til å finne ut mer om hva slags type person hun er og hva hun ønsker i livet. Du får også noen gode ideer på hva dere kan gjøre sammen i framtiden.

Trinn 3. «Legge på etter deg»-taktikken.

Dette tipset tar deg antageligvis tilbake til ungdomsskolen da dere brukte å leke «jeg skal legge på etter deg». Denne taktikken lar deg holde telefonsamtalen gående og får henne til å føle seg spesiell fordi du indirekte forteller henne at du ikke kan få nok av henne. Denne taktikken virker kun i begynnelsen av forholdet og vanligvis kun én gang, så sørg for at du velger det perfekte øyeblikket.

Trinn 4. Vær direkte og fortell henne at du ikke har lyst å legge på.

Hvis det er én ting kvinner ønsker, så er dette å ha en mann som ikke kan få nok av henne. Så, når du er på telefonen med henne, fortell henne at du ikke har lyst å legge på. Hun vil ikke bare bli smigret, men hun innrømmer kanskje selv at hun heller ikke har lyst å legge på.

Trinn 5. Ta en aktiv rolle i samtalen.

Selv om du bestandig bør lytte mer enn å snakke under en samtale, kan det av og til være nødvendig å styre den litt, særlig hvis du ønsker å holde den gående. Du må følge nøye med på hva som blir sagt og føye mer til samtalen enn kun «yep» eller «hmm» for å holde ting gående.