6 måter å gjøre det tydelig for ham at dere kun er venner

måter-å-gjøre-det-tydelig

Du har blitt kjent med en flott fyr og du liker å henge ut med ham, men du har bare ikke lyst å date ham. Her finner du 6 måter hvordan du kan gjøre det tydelig for ham at han er i vennesonen uten at du sårer ham i prosessen.

Ikke forfør ham

Selv om dette er ganske åpenbart, vil du være overrasket hvor mange kvinner som ikke tenker over det og forfører en fyr bare for å få oppmerksomheten hans. Hun flørter med ham og gir ham håpet at hun er interessert i ham, men sannheten er at hun ikke er romantisk tiltrukket til ham i det hele tatt. Det beste du kan gjøre her er å være ærlig og ikke gi ham falskt håp.

Oppfør deg som en venn, ikke en kjæreste

Snakk om andre menn. Hvis du er interessert i en mann, vil du jo ikke snakke om andre menn foran ham. Hvis du derimot henger ut med en fyr som du kun ser på som en venn, må du gjerne prate om den nye, deilige kjendisen som du liker eller hvor søt den nye kollegaen på jobben er. Det vil vise ham at du er tiltrukket til andre, og ikke ham, og han vil mest sannsynligvis skjønne hintet.

Ikke gå ut på noe som kan ligne på en «date»

Som venner kommer dere til å tilbringe tid sammen, men du bør unngå å gjøre noe som du vanligvis gjør på en date. Det betyr ingen fine middager med bare dere to. Gjør heller uformelle aktiviteter hvor andre kan bli med på. Hvis du går ut med en gruppe, sørg for at du ikke står ved siden av ham hele tiden. Gjør du dette, kan han tro at han faktisk er din date.

La ham se dine negative kvaliteter

Vi har alle dårlige sider som vi prøver å skjule fra menn som vi er tiltrukket til. Ettersom denne fyren er vennen din, slipp løs disse dårlige kvalitetene! Hvis du baksnakker om folk, baksnakk med ham. Venner dømmer ikke hverandre, så du bør kunne være deg selv rundt ham og vise dine dårlige sider osv.

Ikke gå for langt med kommunikasjonen

Det er helt vanlig for venner å tekste hverandre. Det er imidlertid ikke nødvendig å tekste ham hver dag, fordi da kan han innbilde seg at det er mer mellom dere enn det virkelig er. Kommunikasjonen mellom dere to bør ikke bestå av samtaler som varer hele kvelden, og heller bør de ikke bestå av seksuelle antydninger og flørtende undertoner.

Minn ham om hvor viktig vennskapet er for deg

Noen ganger er alt vi trenger en liten påminnelse om hvor mye vennskapet betyr for noen. Dette gjelder spesielt for menn som befinner seg i vennesonen. Noen ganger håper han at hun vil begynne å utvikle følelser for ham og bli kjæresten hans hvis han er i vennesonen lenge nok. Når du forteller ham hvor viktig vennskapet er for deg, bekrefter du hva du føler for ham og du lar ham også vite at han fortsatt kun er en venn.