Hvordan få en mann hekta på deg, uten å gjøre mye

chasing

Alle vet at menn elsker spenningen av å jakte. Kvinner er derfor mye mer tiltrekkende når mannen må gjøre en innsats for å få henne. Lær deg hvordan du kan holde deg litt tilbake og få mannen som du er forelsket i til å jage etter deg.

1. Ikke jag etter ham.

Du kan jo ikke forvente at en mann skal jage etter deg hvis du aktivt jager etter ham. Du må la ham komme til deg! Slutt med å sende tekstmeldinger, ikke vær den første som setter i gang samtalen og definitivt ikke be ham med ut. Du har kanskje lyst å gjøre disse tingene, men hvis han virkelig er interessert og merker at du holder deg tilbake, kommer han til å gjøre disse tingene før du vet ordet av det.

2. Hold følelsene for deg selv.

Du kan også få en mann til å jage etter deg ved å ikke la ham få vite hva du virkelig føler for ham. Den ene uken kan du flørte med ham og være ordentlig søt, og de neste dagene deretter kan du holde litt avstand og behandle ham akkurat det samme som alle andre. Mens du tror at dette gir blandede signaler, så vil han faktisk begynne å lure på hvor han står og prøve å vinne deg over for å finne ut.

3. La ham vite at han ikke er den eneste fisken i havet.

Menn elsker litt konkurranse, så han kan bli litt sjalu hvis han ser at du flørter med andre folk. Når du viser at det er andre menn som er interessert i deg, vil han åpne opp øynene sine og innse at han bør ta fatt i deg før noen andre gjør det.

4. Vær den som han har lyst å jage etter.

Menn kommer ikke til å jage etter kvinner som gjør det vanskelig eller som viser at de ikke har kvaliteter som han er ute etter. Vis ham at du er noen som han har lyst å være sammen med ved å være snill mot andre – ikke bare ham. Vær vennlig, lett tilnærmelig, morsom og selvfølgelig noen som han gjerne har lyst å tilbringe tid sammen med.

5. Finn selvtilliten din.

Bra selvtillit er ikke noe som er naturlig for alle. Noen må jobbe hardt for det og kanskje selv da slite med dårlig selvtillit. Menn vil være sammen med en selvsikker kvinne. Hvis du har en god selvfølelse og elsker personen som du er, vil menn fange opp dette og automatisk bli tiltrukket til deg. Du vil ha kontroll på situasjonen hvis du har selvtillit.

6. Ha ditt eget liv.

Når vi sier ditt eget liv, mener vi ikke at du må ignorere den du er forelsket i når han tekster deg og vente en stund på å svare tilbake. Vi mener virkelig at du bør ha ditt eget liv. Gå ut med venner. Nyt hobbyene dine. Gjennomfør prosjekter som du så lenge har ønsket å fullføre. Her gjelder det å ha nok gående i livet at du ikke tenker på om han kommer til å ringe eller tekste deg, eller ikke. Hvis han virkelig har lyst å tilbringe tid med deg, vil han måtte gjøre en ekstra innsats, og på lang sikt, vil han se at det var verdt det.