De 5 ting som de fleste kvinner elsker å få høre på en første date

seducing-men

Har du lurt på hvilke magiske ord som kvinner liker å høre på en første date? Vel, vi kan ikke love magi, men her er noen ting som de fleste kvinner liker å høre når noen tar dem med ut for første gang.

  1. “Du har et pent”

Oppriktige komplimenter er en flott måte å få henne til å føle seg spesiell og ønsket på. Du trenger ikke å utdype deg eller forklare, kun en enkel observasjon om noe du liker ved henne er nok. Komplimenter om hennes utseende er greit, men de komplimentene som betyr mest er de som viser at du har lagt merke til noe annet enn hvordan hun ser ut. Hun kan være vant med at folk gir henne komplimenter om utseendet hennes, så det kan være bedre å gi et kompliment om hvordan hun ler eller noe mindre fysisk, og som hun ikke kommer til å glemme.

  1. “Jeg har det alltid kjempegøy med”

Hvis dere aldri har tilbrakt tid før sammen, så passer denne frasen nok ikke helt. Har dere derimot allerede tilbrakt litt tid sammen, så er dette noe du kan gjøre. Det er noe veldig enkelt som du kan si og som vil få henne til å føle seg smigret. Folk liker å vite at de ikke er kjedelige å være sammen med og hvis du lar henne vite at du har det gøy når du er sammen med henne, øker du hennes selvtillit og lar du henne vite at du tenker på henne som noe positivt i livet ditt. Hvis dette er din første date og første gangen dere tilbringer tid sammen, kan du jo endre frasen og si “jeg har det gøy” eller noe annet som forteller henne at du liker å tilbringe tid med henne.

  1. “Vis meg noen bilder av din”

Okay, dette kan kanskje virke litt dumt og du trenger ikke å si det så direkte som dette. Det er ideen bak det du sier som teller mest. Det er viktig å vise interesse i de tingene som er viktig for henne og dette kan du gjøre ved å spørre om å se og ønske å bli involvert i disse tingene. Dette viser at du ikke bare spør om hun har kjæledyr fordi det var en måte å få samtalen gående, men at du faktisk er så interessert i henne at du ønsker å vite hvordan hunden hennes ser ut. Forstår du? Bra.

  1. “Har du lyst å danse med meg?”

Beklager, gutter! Hun vil ikke bli imponert hvis du forsøker å være for kul, tøff eller klønete til å danse. Hvis hun ikke liker å danse, så er det greit. Men de fleste jenter vil nok bli smigret hvis du ber henne med på en dans. Det har ikke noe å si om du gjør en robotdans sammen eller en engelsk vals. Dette viser at du ikke er redd for å gjøre noe utenfor din komfortsone for noen du liker.

  1. “Jeg har hatt lyst til å ta deg med på en”

Dette er vanligvis en veldig smigrende ting som du kan si så lenge du mener det, og det passer situasjonen. Hvis du nettopp har kommet ut av et forhold, er det kanskje bedre å holde deg unna denne. Men vanligvis, vil dette utsagnet fortelle henne at du har vært interessert i henne en stund. Jenter liker å høre dette.