5 sjokkerende grunner hvorfor han har mistet interessen

First-date

Vi har alle opplevd det en gang eller to at vi er stupforelsket i en kar og alt ser ut til å gå kjempebra. Dette er inntil han ikke lenger ringer tilbake og prøver å unngå deg hele tiden. Denne oppførselen kan komme helt ut av det blå, men sjansen er at han allerede har gitt deg tegn på at han begynner å miste interessen — du la enten ikke merke til dem, eller du ville kanskje ikke se dem.

Medlemmer på populære datingsider har sammen opprettet en list med de 5 viktigste grunner for at menn mister interessen.

  1. Han var egentlig ikke seriøs fra begynnelsen av

Noen ganger tilbringer gutter tid sammen med ei jente for å ha noe å gjøre. Liker ikke å si det, men en fling er av og til kun det — en fling. Det kan godt hende at han har besøkt deg flere kvelder i uken og dere snakker mye sammen, men det betyr ikke at dere er i et forhold. Og selv om han ser på deg som kun en fling, så betyr dette heller ikke at han ikke liker å tilbringe tid med deg. Det betyr kun at han ikke ser noe langvarig eller seriøst mellom dere.

  1. I håp om å glemme eksen

Etter at kjæresten hans har slått opp og han har hjertesorg, er det ikke uvanlig for han å gå ut på sjekkeren for å finne noen som kan fylle dette tomrommet. Det er vanskelig å vite om du er denne jenta, fordi han antageligvis vil oppføre seg som om han virkelig liker deg (og det kan jo hende at han faktisk gjør). Hans hjerte tilhører derimot fortsatt eksen, så du er en slags distraksjon. Han henger ut med deg i håp om at han kommer til å glemme eksen. Så før du blir involvert med noen som nettopp har kommet ut av et langvarig forhold, vær litt på vakt.

  1. Redd for å binde seg

Når en kar slår opp med deg selv om ting ser ut til å gå bra, kan det virkelig føles som om en spark i ryggen. Du hadde ingen anelse om at han ønsket å gjøre det slutt og du sitter igjen og lurer på hva du har gjort galt. Antageligvis så gjorde du ingenting som fikk ham til å rømme. Faktisk, det motsatte er antageligvis sant. Ting kan ha gått så bra at han begynte å bli redd for at ting skulle bli for seriøst mellom dere (så hvis det er noen trøst, så likte han deg antageligvis kjempegodt hvis han trodde at det kunne bli seriøst). Hvis dette er tilfellet, så er dette ingenting du kan fikse på. Det er et problem som kun han må arbeide med.

  1. Du krevde for mye

Menn liker å føle at jenta som de er sammen med trenger dem. Så, hvis du begynner å ringe ham og ber ham om å gjøre ditten og datten hele tiden, vil han gå lei og trekke seg unna. Dette vil særlig kunn skje dersom du alltid ønsker å henge ut med ham eller maser om at han må være sammen med deg hele tiden. Det er derfor viktig at du også har et liv utenom ham. La ham forføre deg fra tid til annen. Menn liker å jakte litt!

  1. Det er en annen person i bildet

Dette er kanskje den mest vanskeligste grunnen hvorfor menn bestemmer seg for å gjøre det slutt, og dessverre er dette antageligvis også den mest vanligste. Hvis ei annen dame er inn i bildet, kan dette ha skjedd plutselig mens dere var sammen. Det kan også hende at han sjekket henne ut før dere ble sammen og at hun nå har gitt ham grønt lys. Uansett, så er det du som sitter igjen med et knust hjerte.