Her er 3 måter som sørger for at han vet at du er verdt det

the-perfect-match

Menn kan være merkelige vesener som tror at kvinnene faller pladask for dem fordi de er så fantastiske. Selv om han har alt du har drømt om i en mann, så vil du jo også at han ser at du er fantastisk, ikke bare ham.

Så, hvordan får du han til å innse at du er fantastisk og at han burde gjøre en innsats på å forføre deg? Her er tre måter som vil fortelle ham at du er litt av en fangst og at han bør gjøre en innsats for å forføre og vinne deg.

  1. Ikke planlegg noe på fredager eller lørdager

Fredager og lørdager er reservert for venner, familie og menn du virkelig er interessert i. Skulle en kar be deg med ut på en date på en av disse dagene, foreslå da at dere går ut litt tidligere på dagen eller kvelden. Tenk på ham som en liten oppvarming før du skal ut på byen og ha det gøy med venninnene dine. Hvis han sier ja og daten går dårlig, har du i det minste noe å snakke om med venninnene. Skulle daten derimot gå veldig bra, kan du fortsette kvelden og se hva som skjer videre!

  1. La ham vite at eksene dine var hjerteknuste

Du har kanskje blitt fortalt at du aldri bør snakke om eksene dine på en date. Selv om dette er sant, så finnes det et unntak til denne regelen hvis han virker interessert, men ikke går den ekstra milen for å be deg med ut på en date. For eksempel, ha en samtale der du snakker om en venn. Du kan si noe lignende som, “Venninna mi er hjerteknust over at kjæresten slo opp med henne. Jeg sa til henne at hun ikke burde bekymre seg, fordi han antageligvis ville komme krypene tilbake så snart han innså hva han hadde mistet. Iallfall … det er min egen erfaring.” Dette utsagnet forteller indirekte at du har opplevd slike situasjoner selv. Dette kan til og med få ham til å lure på om en av eksene kanskje fortsatt prøver å få deg tilbake. Hvis han liker deg, kommer han til å gjøre en innsats, og dette vil skje kjapt.

  1. Innrøm at andre menn sjekker deg opp

Vi vet at du er en fantastisk kvinne og sjansen er stor at han også synes det. Det han kanskje ikke vet (eller kanskje ikke ønsker å innrømme) er at det er andre menn som også synes akkurat det samme. Du kan gi ham noen få hint omkring dette (selv om det ikke er sant) neste gang han gir det et kompliment. For eksempel, hvis han sier at han liker hårfrisyren din, kan du si noe i tranten av, “Tusen takk! Jeg har hatt mange komplimenter på denne hårfrisyren, men det betyr så mye mer for meg når det kommer fra deg.” Du gir ham noen indirekte hint som vil få ham til å tenke og så klart vil dette mate konkurranseinstinktet hans.

Menn kan være ganske stae av og til. Ved å gi ham et lite spark i baken og utfordre ham litt, kommer han til å ta seg sammen ganske kjapt og gjøre en ordentlig innsats. Og hvis han ikke gjør det, da vet du nok og er det bedre å finne en annen person som vil verdsette deg.