3 grunner hvorfor kvinnen bør sende den første e-posten

dating-online

Som regel er det ikke kvinnen som sender den første meldingen når de bruker online dating-tjenester. De venter på at mannen tar kontakt først. Selv om dette er den tradisjonelle fremgangsmåten innen dating, så er dette ikke stedet for tradisjonelle metoder. Og hvis du tror at det rette er å lene seg tilbake og la mennene ta det første skrittet, så er vi redd for at du kommer til å vente en stund.

Hvorfor? Her er tre gode grunner for hvorfor du bør være proaktiv og sende den første e-posten selv.

  1. Den ideelle mannen har ofte et travelt liv

Kvinner har en tendens til å være tiltrukket av hardt arbeidende menn som både har god utdanning og mange interesser. Dette er ikke rart, fordi det er disse kvalitetene som vi finner i en ideell partner. Disse mennene pleier å ha det travelt med både arbeid eller hobbyer og har dermed ikke så mye tid til å tilbringe på datingsider. De kommer ikke til å sitte foran datamaskinen hele dagen for å gå gjennom alle profilene til de tilfeldigvis kommer borti din.

Hvis du virkelig ønsker en slik mann, må du skille deg ut fra resten og gjøre deg kjent. Ved å sende ham en e-post først, slipper du problemet med “ingen tid til å finne profilen din” og du setter deg selv foran på radaren hans.

  1. Flotte menn er svært populære

Den ideelle mannen er i høy etterspørsel og du er nødt til å gjøre deg selv kjent hvis du virkelig ønsker å ha en slik mann. Disse mennene er populære og mottar som regel flere meldinger daglig fra kvinner som ønsker å bli kjent med dem.

Dette bekrefter faktumet at du må sende en melding først. Forestill deg, disse mennene har mange kvinner som sender dem meldinger og kjemper om deres oppmerksomhet. Hvorfor ville han bruke ekstra tid på å se gjennom alle profilene på datingsiden? Mest sannsynligvis vil han ikke gjøre dette, noe som betyr at du ikke kommer til å få melding fra ham hvis du ikke sender den første meldingen selv.

  1. Den ideelle mannen er på jakt etter en fantastisk kvinne

Den ideelle mannen vil veldig sjeldent date en kvinne som ikke er på samme nivå som ham. Disse mennene er ute etter kvinner som er velformulerte, intelligente, vakre og i sin helhet en flott fangst. Du må selv ta kontakt med disse mennene og la dem vite at du er en smart, morsom og nydelig kvinne som søker etter noen som ham.

Du kan tiltrekke oppmerksomheten hans med en velskrevet e-post, kreativ profil og et fantastisk utvalg av bilder. Du ønsker å gi et godt inntrykk og ved å ta motet til å sende ham en melding først viser du at du er den komplette pakken og at de ville ha gått glipp av deg hvis ikke du tok kontakt. Dessuten, hvis ikke du kontakter og tiltrekker hans oppmerksomhet først, vil noen andre gjøre dette uten tvil.