Tips på hvordan du dater en mann som er innadvendt

boy

Hvis du er tiltrukket til den sjenerte, innadvendte gutten bak i klassen, finner du her noen gode tips som vil hjelpe deg med å date en slik mann.

1. Han liker å være for seg selv.

Innadvendte vil ofte heller være alene enn i en gruppe med folk. Det betyr ikke at han er anti-sosial og hater folk… Det betyr bare at han liker å være alene og trenger tid for seg selv.

2. Han unngår konfrontasjoner.

Hvis han kjenner at det er en krangel i luften, vil han holde seg rolig og prøve å finne en måte ut av situasjonen. Det kan være vanskelig noen ganger, men han har heller lyst å komme seg unna problemet, tenke over det, og deretter komme tilbake når de sterke følelsene har lagt seg litt og snakke om ting på en fornuftig måte istedenfor å krangle.

3. Han er kanskje ikke så flørtete.

Innadvendte folk har en tendens å synes det er litt utfordrende å snakke med folk. Det er en enda større utfordring å prøve å flørte med dem. Det betyr imidlertid ikke at han ikke er interessert, det betyr bare at personligheten hans gjør det vanskelig for ham å være sjarmerende og oppriktig når han gir en kvinne et kompliment.

4. Han er en fantastisk kjæreste.

Innadvendte menn kommer ikke til å avbryte deg når du snakker. Istedenfor vil han lene seg tilbake og høre på hva du har å si, og gi deg råd hvis du ber om det.

5. Han er stille.

Innadvendte er vanligvis ikke altfor pratsomme. De snakker faktisk ikke mye med mindre de virkelig har noe å si. De har ingen problemer med å lytte til andre, så når dere er ute på en date, vil han antageligvis la deg gjøre meste av snakkingen. Hvis han ikke er så begeistret for samtaleemnet, trenger du ikke være redd for at han kjeder seg, han bare hører på og tar inn det du sier.

6. Han er lojal.

Innadvendte menn liker ikke å gå på fester eller nattklubber, fordi det er så mye folk der. Kombiner det med å ikke like å flørte og du trenger ikke å bekymre deg for at han kommer til å være utro. For å være ærlig, du trenger ikke en gang være redd for at han befinner seg i en situasjon hvor han er fristet til å være utro.

7. Gi ham tid til å åpne seg.

Du er kanskje bekymret over at han har bygget en mur rundt seg som du aldri vil klare å komme gjennom. Du har kanskje lyst å bryte deg gjennom denne muren, men det må du ikke gjøre. Han kommer til å åpne opp når han er klar for det. Du må bare være tålmodig!

8. Forstå at han fort kan bli irritert.

Den innadvendte mannen liker ikke store folkemengder, noe som betyr at han kan bli irritert, sint og stenge seg av litt hvis du hele tiden har lyst å tilbringe tid med ham eller sender ham massevis av tekstmeldinger. Istedenfor å bombardere ham, slapp av og ta det rolig. Han vil være mye mer mottakelig og sette pris på at du gir ham rom og tid til å komme til deg når han er klar.