Kyssetips fra ekspertene som vil få en mann til å huske deg

kissing-techniques

Du bør alltid streve etter å bli en god kysser. Noen er født med denne utrolige egenskapen, mens andre ikke er fullt så heldige og kanskje ikke er de flinkeste til å kysse. Men som vi sier, øving gjør mester, og vi har tipsene som vil hjelpe deg med å perfeksjonere dine kyss!

1. Forbered deg selv. Før du i det hele tatt kysser noen, bør du forberede deg litt først. Sørg for at leppene ser flotte ut! Dette betyr at leppene bør være kyssbare, myke og ikke sprukne. Selvfølgelig ser leppestift flott ut fordi det får leppene til å se fyldigere og mer tiltrekkende ut, men sannheten er at det som oftest ender opp med tilsmussing og mer trøbbel enn det er verdt—så vi anbefaler faktisk å ikke bruke leppestift.

2. Gi ham noen hint. Hvis du er litt frekk, velger du kanskje å spørre ham rett ut om han har lyst å kline med deg. Veldig ofte så virker ikke denne tilnærmingen. Vi anbefaler at du holder litt tilbake og ikke sier noe, men likevel gir ham noen hint. Hvordan? Dette er enkelt. Slikk for eksempel leppene når han snakker til deg. Bryt øyekontakten av og til ved å titte ned på leppene hans under samtalen. Han legger kanskje ikke merke til dette med det første, men etter hvert vil han forstå hva du prøver å si!

3. Nøkkelen er å gjøre det sakte og mykt. Når han endelig lener seg fremover for å kysse deg, sørg for at det er sakte og mykt. Du ønsker ikke å være så entusiastisk at det kjennes ut som du prøver å spise opp ansiktet hans. Spiss leppene og forsiktig napp litt i den nedre leppen hans og slikk litt lekent av og til. Du kan deretter bevege deg til den øvre leppen med den samme ømheten.

4. Overrask ham. Du nyter helt sikkert myk og øm kyssing, men sørg også for at du overrasker ham ved å legge til litt variasjon. Ikke vær redd for å være litt mer aggressiv ved å klemme leppen hans mellom dine av og til. Ikke tro at dette betyr at du må komme over som om du ønsker å såre ham, du trenger kun å gi nok trykk slik at du viser ham at du er en lidenskapelig person og at du er interessert i ham.

5. Det er greit å småbite litt. Du vil merke at daten vil elske det når du kysser og småbiter ham litt på den nedre leppen. Det eneste du må huske er å ikke overdrive når du gjør dette på ham. Dette betyr at du ikke kun bruker tennene når du kysser ham!

Ved å variere mellom disse tre kysseteknikkene, får du ham til å oppleve ulike sensasjoner. En absolutt forbløffende kyssesesjon bør få leppene deres til å prikke og krible litt og dere klarer ikke å tenke på noe annet enn når det er dere kommer til å kysse hverandre igjen … Forhåpentligvis veldig, veldig snart.

6. Ikke vær redd for å kysse ham på andre områder. Hvorfor skulle du bare fokusere på leppene når det finnes nok av andre områder på kroppen hans som du kan kysse? Kyss ham bak øret og se hvordan han reagerer. Kyss ham hvor du måtte ønske det og se hva han gjør. Stol på oss, det kommer til å være en flott opplevelse for dere begge to.