Hvordan få en mann til å be deg med ut

15-Things-to-Know-About-Dating-Aries-Men-photo

Det kan være utrolig frustrerende når du først liker noen, særlig hvis du prøver å få ham til å be deg med ut. Her er noen måter du kan få fart på sakene og få ham til å be deg med ut, NÅ.

1. Flørt masse
Flørting er kanskje den letteste måten å tydelig vise at du liker ham og vil at han skal be deg med ut. Flørting forteller ham at du er gøy, livlig og at du definitivt er interessert i ham.

2. Bli lagt merke til
Sørg for at han ser deg. Hvis du er i en folkemengde, plasser deg selv foran den. For hvordan kan han ellers komme bort til deg hvis han ikke engang vet at du er der? Hvis du sitter i nærheten av ham og han forteller en vits, sørg for at du ler. Hvis han forteller noe interessant, unnskyld deg for at du hører på og deretter legg til noe som er like interessant rundt det temaet.

3. Vær deg selv
Kvinner prøver altfor ofte å forandre den de er slik at en mann vil være interessert i dem. Istedenfor å prøve å forandre deg selv for en mann, vær glad i den personen du er. En mann som er verdt din tid og oppmerksomhet vil like deg for den personen du er – ikke personen du ville ønske at du var.

4. Gi ham et kompliment
Menn er akkurat det samme som kvinner når det kommer til komplimenter. Menn liker komplimenter – oppriktige komplimenter – fordi det lar dem vite at du er tiltrukket til dem og dette gir dem også selvtilliten til å be deg med ut.

5. Vis deg fra din beste side
Hvis du vil imponere en fyr og få ham til å legge merke til deg, må du vise deg fra din beste side. Ha på deg klær som smigrer kroppen din og fremhever kurvene dine. Men ikke gå for langt, fordi da kan det virke som om du prøver for hardt.

6. Snakk om felles interesser
Snakk om noe dere har til felles hvis du allerede kjenner ham og vet hva han liker. For eksempel, hvis dere begge liker superhelt-filmer, snakk om den nyeste filmen som nettopp er kommet ut. Spør om han har sette den og fortell ham at du har så lyst å se den. Sjansen er at han spør deg om du har lyst å bli med og se på den hvis han også er interessert i deg.

7. Hold øyekontakten
Når du lager øyekontakt med folk, lar du dem vite at du er fokusert på dem og ingen andre. Selv om du ikke har lyst å komme over som pågående, så er det lurt å holde øyekontakten lenge nok at han legger merke til det.

8. Gi ut signaler
Hvis du vil ha oppmerksomhet fra ham, må du gi ham tydelige signaler på at du er interessert i ham. For noen merkelige grunner, så ser menn det ofte ikke når en kvinne er tiltrukket til ham. Du kan gi signaler ved å snakke om å henge ut sammen, eller nevne en konsert i nærheten som du skal på. Sjansen er at han vil legge merke til disse hintene og be deg med ut selv.