3 kroppsspråksignaler som forteller at han er tiltrukket til deg

online-dating-fears

Mange kvinner tror at daten går bra og forventer å bli bedt med ut på en date igjen. Du kan forestille deg hvor overrasket hun er hvis han følger henne hjem og ikke ber henne med ut på en neste date … Eller kanskje verre enn det, hvis han ikke engang følger henne hjem! Denne skuffelsen kan unngås dersom hun følger nøye med på kroppsspråket hans for å se hva han føler på daten.

Her er de tre viktigste kroppsspråksignalene at han er interessert i deg

  1. Koselig småerting

Menn kan småerte på to forskjellige måter. Den første er vanlig småerting for å skjule at han er usikker på noe eller nervøs. Midlertidig vil du kunne fortelle forskjellen når han er selvsikker og tiltrukket til deg. Småertingen vil da være koselig og får deg til å føle deg bra. Den har ikke noen underliggende passiv aggressiv tone, er ikke sarkastisk og spiller ikke på sex.

  1. Øyekontakt

Mens du nipper på et glass vin og kikker over kanten på glasset, legger du merke til at han stirrer på deg. Det er definitivt et godt tegn dersom han fortsetter å holde øyekontakten etter at du har tatt ham på fersken. Når han holder blikket og gir deg et smil, unngå å se bort. Smil tilbake og hold øyekontakten istedenfor. Ved å gjøre dette, viser du at du er selvsikker og like tiltrukket av ham som han av deg.

Hvis du ikke føler deg komfortabelt med dette og er litt sjenert, så kan du holde litt tilbake. For eksempel, når du merker at han prøver å søke øyekontakt, gjør følgende. Hold bikket i noen få sekunder og se deretter ned og bort. Han kommer antageligvis til å tolke dette positivt, men tro at du er litt sjenert. Uansett, han kommer til å være fascinert og vil aktivt prøve å forføre deg.

  1. Berøring

Han er uten tvil tiltrukket til deg dersom han prøver å berøre deg. Men det er forskjellig måter menn gjør dette på og det er viktig at du tolker dette riktig. Hvis han berører deg for raskt på en date, så kan dette bety at han er tiltrukket til deg, men vær forsiktig. Det kan hende at han nemlig kun er ute etter sex og ikke noe mer. Hvis han ikke berører deg nok, kan det være fordi han ikke føler seg komfortabel eller kanskje ikke er interessert i deg på en romantisk måte.

Du kan teste farvannet ved å berøre ham tilbake. Hvis han for eksempel berører armen din, kan du gi ham et signal at du synes det er greit at han berører deg. Han kan begynne forsiktig med å la fingrene berøre hånden din når han gir deg en drink eller noe annet og gradvis prøve litt mer som å berøre ryggen din. Uansett, så er dette bra tegn på at han liker deg og sjansen på en neste date er veldig høy.