6 grunner hvorfor du bør be den morsomme jenta med ut på date

a-woman-worth-chasing

Det å kunne få andre folk til å le er en gave som mange folk tar for gitt. En god vits, et morsomt fjes eller en søt spøk kan lyse opp dagen din. Å date noen som kan få deg til å le bør derfor være en kvalitet som du alltid bør være på jakt etter.

Bekymret at den morsomme jenta som du traff på nettet ikke kommer til å ta forholdet seriøst? Ikke vær det. Her er noen veldig gode grunner hvorfor du bør ta sjansen på ei morsom jente som vet hvordan hun kan få deg til å smile.

1. Hun tar ikke livet altfor seriøst
Kvinner som har god sans for humor er vanligvis fordomsfrie og ser glasset som halvt fullt. Dette betyr at hun ikke tar livet altfor seriøst når ting blir tøffe. Så klart kan hun kanskje være litt for sarkastisk i blant, men du bør ikke ta det hun sier for personlig. Hun kan se det positive i de fleste situasjoner og denne optimismen kan ha en positiv innvirkning på deg. Du vil se ting på samme måte som henne og dette kan få deg til å føle som om verdenen har lettet fra dine skuldre.

2. Si farvel til stress
Okay, så kanskje din stress ikke forsvinner helt, men du vil oppleve at stressnivået går ned betraktelig. Og hvorfor ville det ikke? Desto mer tid du tilbringer med fru morsom, desto mer kommer du til å bli påvirket av hennes positive energi. I tillegg, så sier man jo at latter er naturens beste medisin. Latter kan lette på stress og angst som du måtte oppleve og dermed sørge for at kroppen din fungerer bedre.

3. De vet hvordan man har det gøy
Morsomme jenter er ofte midtpunktet på fester. De liker å gå på byen, nyter livet til det fulle og sørger for at andre rundt henne også har det gøy. Hvis du dater ei morsom jente, så bør du kanskje være oppmerksom på er at hun antageligvis ikke er den første som forlater festen. Dette betyr derimot ikke at hun ikke har prioritetene på plass. Hun vet bare at helgene er ment for å slippe seg løs litt!

4. Hun er intelligent
Så klart hun er! Det er ikke lett å finne på en vits som alle forstår, er relevant og alle vil le av. Å være vittig er en egenskap som mange overser, noe som er synd fordi dette kan bety forskjellen mellom ei jente som er midtpunktet på en fest eller en pretensiøs snobb.

5. Hun er selvsikker
Ei kvinne som har evnen til å gjøre narr av andre, føler seg selvsikker nok til å gjøre narr av seg selv. Ikke bare det, men selvtilliten som hun stråler ut hjelper henne å være den komikeren som du vil elske henne for. Tenk på følgende, hvor mange sjenerte folk, mann eller kvinne, kan være midtpunktet og komme opp med morsomme vitser? Ikke så mange, he. Fordi hun har selvtillit, trenger du aldri å tenke over om hun bekymrer seg over hvor forholdet går, om du er utro og andre ting som kvinner med lav selvtillit sliter med.

6. Hun vet hvordan hun kan muntre deg opp
Etter en stressende dag, vet du at du alltid kan stole på at hun kan få deg til å smile. Hun vet hvordan hun kan få deg til å glemme dine problemer og smelte i hennes smil. Tross alt, er ikke det å være i et forhold handler om — være med noen som gjør deg glad?