Topp 5 uforventede steder å møte fantastiske kvinner

picking_up_men

Verden ligger for dine føtter og det er mer enn nok fisk i havet. Disse utsagn er faktisk sant, men når du ønsker å møte kvinner så har du ikke bestandig lyst å dra på de samme stedene om og om igjen. Medlemmer av BeNaughty.no, en førsteklasses datingside for profesjonelle folk, har laget en liste over de fem mest uforventede steder hvor du kan møte kvinner, utenom chatterom og datingsider.

1. Nettverksarrangementer
Mange profesjonelle folk besøker profesjonelle nettverksarrangementer i håp om å fremme sine karrierer eller få nye kontakter. Hva folk kanskje ikke har tenkt på er at disse arrangementer kan være et ypperlig sted å møte likesinnede, forretningsorienterte single. Ikke glem at arrangementet hovedsakelig er ment for forretningsvirksomheter, så ikke la det bli for åpenbart at du er singel og klar til å treffe noen. Sørg for at samtalene dine forblir profesjonelle og ikke røp for mye — ikke vær altfor flørtende!

2. Trafikkstasjonen
Ingen liker å tilbringe en ettermiddag på trafikkstasjonen, men dette kan derimot være et interessant sted å treffe noen. Se det på denne måten — dere kjeder dere begge to og er lei av å sitte og vente på at det er deres tur. Når du har motet deg opp til å snakke med henne, ikke glem å være hyggelig og sjarmerende og ikke for påtrengende.

3. Loppemarkedet
Kvinner elsker et røverkjøp, men det ville vært en bonus hvis de fikk med seg en mann og ikke bare en antikk fra loppemarkedet. Hvis du oppdager ei kvinne som ser på møbler, så kan du jo alltid tilby å hjelpe henne med å løfte. På denne måten viser du at du er en hjelpsom og sterk mann, som ville gjort hva som helst for henne — nesten alt selvfølgelig.

4. Flyplassen
Okay, denne virker kanskje litt teit på grunn av alle kjærlighetsfilmer som finnes der en person står på flyplassen og ser på mens den store kjærligheten forlater dem for å begynne et nytt liv et annet sted. Bla bla bla. Men det er jo en perfekt mulighet å prate med noen når man må vente lenge på flyplassen. Spesielt dersom dere skal på samme flyet, fordi da har dere iallfall noe til felles å starte samtalen med. Du kan snakke om hva du har gjort og hva du planlegger å gjøre når du har landet. Og du vil bli overrasket hvor lett du kan omgjøre dette til en date.

5. Sportsarrangementer
Selv om mange menn kanskje tror at sportsarrangementer hovedsakelig er for menn og kvinner som blir med kun gjør dette for å glede et familiemedlem eller fordi de vet av noen som spiller på det andre laget, så er det mange kvinner som elsker sport. Du kan bli overrasket over hvor mange kvinner som faktisk liker å gå på kamper! Disse sportsarrangementer er derfor et ypperlig sted å treffe kvinner, spesielt hvis de heier på samme laget som deg. Ikke bare har dere noe til felles (liker samme sporten og laget), men du kan også nyte hverandres selskap og diskutere kampen etter at den er over hvis du ber henne med på en kopp kaffe.