8 sjekkelinjer som faktisk virker

Pick-up-lines

Har du noensinne lurt på hvorfor de fleste menn faller på trynet når de prøver å bruke en sjekkelinje på en kvinne? De fleste sjekkelinjer mangler sjarme og kreativitet, og la oss også ikke glemme måten mennene sier disse sjekkelinjene på. Noen menn klarer bare ikke å gjøre dette med stil.

Ikke ta oss feil, en sjekkelinje kan tjene sitt formål så lenge man velger riktig sjekkelinje og kun bruker den for å få en samtale gående, og ikke for å få henne i sengen. Av den grunn kommer vi kun til å fokusere oss på sjekkelinjene som er ment som samtalestartere. Tross alt så er dette jo hovedgrunnen hvorfor mannfolk tuter ut sjekkelinjer, ikke sant?

1. «Unnskyld, er dette setet ledig?»
Sjekkelinjen er uskyldig, høflig og hensynsfull. Det mange menn gjør feil er å anta at en kvinne som sitter ved siden av en tom stol er enslig. Den subtile sjekkelinjen gir henne muligheten til å høflig avvise deg («ja, det er en avvisning.») eller invitere deg til å sette deg ned.

2. «Skal vi danse?»
Ikke glem å kun bruke denne sjekkelinjen hvis du virkelig kan danse. Hvis du gjør og klarer å imponere henne, er sjansen stor at dere ender opp ved baren etterpå for å ta en drink og snakke litt sammen, eller kanskje drar til et annet sted hvor det er litt roligere.

3. «Har du lyst på en drink til?»
Denne sjekkelinjen kan brukes overalt. Denne sjekkelinjen kan være en flott måte å vise at du er høflig, oppmerksom og hensynsfull.

4. «Kommer du her ofte? Jeg kunne tenke meg å høre hva du synes om …?»
Ved første blikk ser dette ut som en typisk klisjeaktig sjekkelinje. Med litt finesse derimot, kan denne faktisk fungere for deg. For eksempel, hvis du er på en restaurant, kan du spørre henne om det er noe på menyen som hun kan anbefale deg. Kvinner elsker å bli spurt om hva de synes og hun vil gledelig gi deg svaret.

5. «Unnskyld, kanskje du kan hjelpe meg …?»
Med denne sjekkelinjen kan du be henne hjelpe deg med noe lettvint som å gi navnet på en sang, bestille en drink eller kanskje til og med vinne et veddemål blant dine venner. Dette vil vise henne at du er interessert i henne og ønsker hennes mening.

6. «Synes du ikke at dette stedet er …?»
Avhengig av stemningen hennes, kan denne sjekkelinjen gå to veier. Hvis hun har det gøy, kan du si noe positivt om stedet. Hvis det ser ut som hun har en dårlig tid, kan du bygge et bånd med henne ved å si hvor skuffet du er over opplevelsen.
Uansett, så vil du kunne bryte isen og få samtalen gående på denne måten.

7. «Det ser ut som du trenger en interessant samtale med noen.»
Når du utfører denne sjekkelinjen på riktig måte, vil du kunne få henne til å smile, bryte isen og begynne en flott samtale sammen.

8. «Kan jeg følge deg til …?»
Denne sjekkelinjen kan være litt vanskelig, fordi den er litt på kanten mellom enten å være ekkel eller høflig. Hvis du legger merke til at hun kommer alene inn på et sted, om dette nå er en bar, heis eller hennes bord, så vil dette gi henne en trygg følelse. Hvis du derimot tilnærmer henne på en parkeringsplass eller parkeringshus, kan dette heller virke skremmende og skummelt for henne.