7 måter å øke sjansen på å møte din match på nettet

meet-match-online

Ikke kast bort tiden på folk som totalt ikke passer til deg og følg disse 7 tips slik at du kan møte din match på hvilken som helst datingside.

1. Positiv holdning
Istedenfor å være negativ ved tanken på nettdating, tenk på alle mulighetene. Mange tror at det ikke kommer til å funke og at de kaster bort tiden. Når du tenker negativt, da er sjansen stor for at det ikke kommer til å funke. Hvis du derimot er optimistisk og objektivt ser på alle som sender deg en melding som en potensiell partner, da skal du se at du kommer til å overraske deg selv.

2. Bruk det perfekte bildet
Det er ingen tvil om at utseendet spiller en viktig rolle når det gjelder første inntrykket. Når folk blar gjennom mengden med profiler som kommer opp på deres potensielle match-liste, har de kun et par sekunder for å forme seg et inntrykk, takket være ditt bilde. Så, for å kunne gi det beste inntrykket, er det viktig at du bruker et profilbilde som vil fange interessen til de andre medlemmene på nettsiden og forhåpentligvis få dem interessert nok til å lese profilen din.

3. Bruk fantasien og vær kreativ
Kan du tro det at 90 % av kvinnene som bruker datingsider oppretter en fantasiløs profil som mangler både personlighet og kreativitet? De bruker vanlige adjektiv og gir tamme svar og som et resultat blir profilen deres kjedelige! Bruk fantasien når du oppretter profilen din! Beskriv ditt beste minne som om du skriver en bok, istedenfor at du bare ramser opp en liste med ting. Desto mer du beskriver, desto bedre kan du skape et bånd med leseren.

4. Strål ut positivitet
Profilen er din CV. Det er dessverre ikke altfor mye plass for å kunne tiltrekke deg folk, så du må derfor ikke kaste bort den verdifulle plassen på negativitet! Ikke si hva du ikke er ute etter, spesielt ikke på en måte som kan suggerere at du har gjort feil i fortiden og at du angrer på ting og er sint.

5. Velg et bra navn
Tenk på det som en bedrift der dating-profilen er produktet og brukernavnet varemerket. Folk bruker brukernavnet ditt når de hilser på deg første gangen fordi de ikke vet hva du heter. Det er derfor lurt å velge de riktige adjektivene som beskriver din personlighet og hobbyer.

6. Hold deg til planen
Om det nå er i hverdagslivet eller på nettet, hold deg til dine mål! Du vil se at du da er mer villig til å gjøre en innsats for å oppnå det. Hvis du for eksempel ønsker å møte to nye personer hver uke, da er du nødt til å bli mer bestemt på å svare på e-postmeldinger, se flere profiler og delta i flere chatter.

7. Bli en skattejeger
Istedenfor å ha en streng søkeparameter når du søker etter mulige matcher, utvid dine horisonter og fokuser heller på å finne den grove diamanten. Dette betyr at du forsøker å finne noen som er «søt» istedenfor «forbløffende». Finn noen som er litt spesiell og som kanskje ikke får mange meldinger. Vær åpen og møt noen som bor lengre unna og har et annet yrke enn det du er vant til. Når du åpner deg for å treffe nye folk, vet du aldri hvilken skatt du vil møte på.