5 grunner hvorfor du er singel og sliter med å finne kjærlighet

couples-love

Når vi dater, har vi en tendens til å dømme våre potensielle partnere for ulike ting og dette kan være grunnen til hvorfor du fortsatt er singel. Vi vokser opp med det inntrykket av at drømmeprinsen vil være alt vi drømmer om i en mann, men vi vet alle at kjærligheten ikke fungerer på denne måten. Hvis du er bestemt på å finne en mann, men ikke har mye suksess, så har vi her noen grunner på hvorfor dette kan være tilfellet.

1. Du har en lang «ønskeliste».
Vi har alle ting vi ønsker av en perfekt mann. Han er lang, elsker valper, røyker ikke og går på vann. Du skjønner hva vi prøver å si her. Problemet med å ha en ønskeliste er at du går glipp av fantastiske menn, og bare fordi de ikke passer inn i ditt bilde av den perfekte mannen. Så snart du kvitter deg med denne listen og er mer åpen med hensyn til kvalitetene du søker, vil du mer sannsynligvis finne noen som vekker interessen din.

2. Du tekster for mange menn.
Det er en fantastisk å føle at andre folk liker deg, men det er viktig at du slutter å prate med andre menn så snart du snakker og begynner å date en person som ser for deg en fremtid med. Du mener kanskje at du bare prøver å holde dine muligheter åpne, men sannheten er at du ikke gir personen som du har lyst å date all din oppmerksomhet, og dette er jo urettferdig for alle partene som er involvert.

3. Du har et negativt syn på alt.
Så klart er det ikke gøy å ha opplevd utroskap, det forstår vi. Det å ha venner som man ikke bestandig kan stole på suger også. Hvis du derimot konstant gråter og klager over slike ting, så kommer du ikke til å ha mange menn stående i kø foran døra di. Ingen har lyst å være sammen med noen som er negativ hele tiden. I tillegg, hvis du ikke klarer å gi slipp på hjertesorg, så ser du kanskje ikke en gang den flotte mannen som står foran deg.

4. Du har ikke lyst å arbeide.
Kvinner som bestandig har drømt om å være hjemmeværende husmor vil oppdage at det kan være litt mer utfordrende å finne noen å være sammen med, særlig hvis de snakker om dette på den første daten. Menn som er interessert i å date deg, gjør dette fordi de har inntrykket av at de kommer til å treffe og henge ut med noen som er gøy og utadvendt. De har ikke lyst å ta deg med ut og ha på følelsen at du allerede planlegger deres bryllup og fremtidige barn.

5. Du er skeptisk når han er for snill.
Menn har lyst å gjøre hyggelige ting for kvinnene de dater, men de har ikke lyst å måtte forklare seg hver gang de gjør dette. Det vi mener er at hvis han overrasker deg i lunsjpausen din med din yndlingsmuffins, så må du ikke automatisk begynne å anta at det er noe annet bak dette. Sett pris på at han er omtenksom og villig til å gjøre noe bare for deg.