5 regler når du dater via nettet som du bør bryte nå

break-rules-in-online-dating

Akkurat som med tradisjonell dating, så har nettdating et sett med regler som vi mener at folk bør følge for å være sikker på at de får mest mulig ut av nettdating. Hva om vi fortalte deg at det også finnes noen regler som du bør bryte når det kommer til nettdating!

1. Alltid bruk det beste bildet du har av deg selv på profilen
Du tror kanskje at bildet som ble tatt av deg som brudepike på bryllupet til søstera di er et flott bilde å ha på profilen — og dette selv om det var tatt 5 år siden før du gikk ned i vekt. Folk som legger merke til detaljer vil merke det hvis du laster opp et gammelt bilde som ikke stemmer overens med de andre bildene. Du bør selvfølgelig alltid laste opp flotte bilder av deg selv, men sørg for at disse har blitt tatt nylig og viser deg slik du ser ut i dag!

2. Sørg for at profilen din skiller seg ut ved å nevne noe litt utenom det vanlige
Du har kanskje lest et sted at du bør skrive ting på profilen som skiller deg ut fra mengden. Selv om dette er sant, så er det kanskje ikke lurt å fortelle potensielle kandidater at du liker å se på den nye serien av “The Muppet Babies” i pyjamasen om kvelden mens du spiser bamsemums og strikker sokker til katta di. Med andre orde er det best å ikke nevne ting som kan høres litt merkelig ut.

3. Ikke avslør for mye på den første daten
De sier at du ikke må fortelle hele livshistorien din på den første daten og sørge for at det forblir litt mystikk mellom dere. Du trenger nødvendigvis ikke å følge denne regelen når du prøver å bli kjent med noen på en første date. Hvis du allerede er nervøs på daten og fokuserer for mye på denne regelen, kan resultatet bli at du ikke tørr si noe i det hele tatt! Istedenfor å bekymre deg for mye over hva du bør fortelle og ikke fortelle om deg selv, la samtalen heller flyte naturlig.

4. Se på bildet til personen for å avgjøre om du ønsker å snakke med noen
Mens vi ikke kan benekte at den fysiske tiltrekningen er viktig, så er det også viktig å ikke holde for mye fast på hvordan folk ser ut på profilbildene sine. Vi skjønner godt at du forventer det aller beste, men akkurat som deg selv, vil folk gjøre sitt beste for å ha mest den beste sjansen til å finne kjærligheten. Når du derfor ser et bilde av en kjekk kar/vakker dame, legg til et par kilo og ta av noen centimeter. Glem heller ikke at det er personligheten som til syvende sist er det viktigste, bildet er kun der for å lokke deg inn.

5. Date så mange folk som mulig
Vi liker å tro at vi kan kaste ut nettet og prøve å fange så mange fisk som mulig når det kommer til nettdating. Ikke bare er dette så ambisiøst at det nesten er litt latterlig, men på denne måten vil du ikke kunne gi din fulle oppmerksomhet når du er på en date med noen. Hvordan forventer du å kunne bli ordentlig kjent med noen dersom du har andre som sitter og venter på reservebenken? Dette er jo umulig. Vi sier ikke at du må begrense deg altfor mye, men vær realistisk på hvor mange du dater.