Hva menn elsker om kvinner mer enn noe annet

girls1-

Tiltrekning og forelskelse er to helt forskjellige ting fra hva en mann føler for en kvinne når de blir godt kjent med hverandre. Her er ting som menn synes er utrolig tiltrekkende ved kvinner.

1 – En munter holdning.
Tegnet på en munter eller glad kvinne er når hun ler eller til og med gir et flørtende flir. En munter kvinne kan løfte menns dårlige humør. Kanskje er dette fordi en munter person alltid forsøker å se det positive i enhver situasjon. Det er noe utrolig tiltrekkende med en kvinne som stråler positivitet når hun kommer inn i et rom.

2 – Måten hun kler seg og ser ut.
Du kan komme langt bare ved å bruke litt tid på hvordan du ser ut for å gjøre et godt inntrykk eller skille deg ut. Det å kle seg fint hjelper ikke bare med å fange menns oppmerksomhet, men det hjelper også på selvfølelsen. Denne økningen i selvtillit hjelper også på vei ettersom menn legger merke til og har lyst å snakke med deg.

3 – Flørtende handlinger.
Menn er tiltrukket av kvinner som har noen flørtetriks på lager. Dette vil si at hun leker med håret, forførerisk slikker leppene eller til og med noe så smått som å flagre med øyenvippene og lage trutemunn når hun ikke får sin vei. Disse søte handlinger virker kanskje ikke mye for deg, men de kan fort finne veien inn i en manns psyke og hjemsøke underbevisstheten hans på den best mulige måten.

4 – Kun et lite glimt av hud.
Du vil at han skal gjøre mer enn å sjekke deg ut når du går forbi? Vis et glimt av hud, om det nå er en skjorte som er et par millimeter for kort, nederkanten av skjørtet noen centimeter høyere enn normalt eller halsen på t-skjorten viser litt utringning. Disse ting kan være nok til å beholde elegansen, men likevel gi ham noe å småerte ham med.

5 – En forførende stemme.
Hvis det er noe menn synes er tiltrekkende så er dette lyden av en kvinne som hvisker forførende inn i øret hans med en stemme som er glatt som honning. Husk at det kan ta tid å mestre en rik, hes stemme, så ikke bekymre deg for mye. Øv på «kom her»-stemmen din i én oktav og snakk lavt.

6 – Spør om hjelp.
Det finnes ikke mange menn som ikke hjelper en kvinne i nød. Menn elsker å føle at kvinner trenger dem, og det spiller ingen rolle om det dreier seg om å åpne lokket på tomatsausen eller hjelpe henne med å skifte dekk. Når en kvinne ber en mann om hjelp med et søtt smil, føler de at de kan gjøre hva som helst i verden og føler de seg dermed også mer mannlige. Husk å være takknemlig når han gjør noe for deg!