7 måter å holde samtalen gående med en mann

Conversation-Flowing-with-a-Guy

Når vi treffer noen som vi er interessert i, kan kroppen begynne å gjøre alt mulig sprøtt. Hjertet pumper mer blod, noe som gjør at håndflatene svetter og kinnene gløder. Det er heller ikke uvanlig å puste mer tungvint og til og med begynne å stamme. Så, det kan derfor være vanskelig å holde samtalen gående hvis vi sitter ovenfor en mann som får alt dette til å skje med kroppen din.
Heldigvis kan du overvinne disse midlertidige ubehageligheter og bli en mester på å føre samtaler takket være disse 7 tips – selv foran den dødskjekke karen.

Eliminer distraksjoner.

En av de første tingene som du bør gjøre for å komme deg tilbake på banen er å eliminere de tingene som distraherer deg. Dette betyr for eksempel at du tar en pause, puster dypt inn og prøver å slappe av hvis du merker at du snubler over ordene. Tenk på hva du sier og fortsett samtalen.

Gå dypere inn på forrige emne.

Det er simpelt. Hvis du plutselig ikke vet hva du skal si, gå tilbake til det dere snakket om før du fikk hjerneteppe og gå dypere inn på dette emnet. Eller, spør om hva han synes. På denne måten vil du komme deg tilbake på banen i et blunk.

Gå videre med et lignende emne.

Hvis du ikke vet hvordan du kan holde samtalen gående om gravitasjonskraften fra månen, prøv da å endre temaet til noe som er knyttet til dette teamet. Husk at sammenheng er nøkkelen her.

Når han er den sjenerte.

Sjenerte gutter kan være søte, men det kan være litt irriterende når du prøver å holde samtalen gående med en. Men ikke gi opp! Spør ham spørsmål, slik at han åpner seg opp om seg selv og forhåpentligvis kommer litt mer ut av skallet sitt.

Hva er dine planer?

Når du spør dem hva de har planlagt til neste helg eller neste ferie, oppretter du ikke bare et emne å snakke om, men du gir også muligheten til å eventuelt avtale en potensiell date. Hvis dere for eksempel begge to allerede har planlagt å se den nyeste Sci-Fi-filmen på kino, så kan dere jo avtale å se den sammen.

Ikke vær den eneste som snakker.

Selv om du er frustrert og prøver å gjøre alt for å få ham til å åpne munnen, så vil du heller ikke være den eneste som sitter der og jabber. Du kan spørre ham spørsmål slik at samtalen går begge veier, mellom deg og ham. Husk at det beste er å ha en balanse mellom å kommunisere og dominere samtalen.

Vær en smart kommunikator, selv når du sender tekstmeldinger.

Vi er blitt så avhengige av tekstmeldinger, men dette betyr ikke at du må bruke “chat-språk” eller dumme ned samtalen. Vær bevisst på det du sier, men bruk gjerne smilefjes for å understreke det du sier og flørte litt uten at du er altfor påtrengende.