Hva du kan gjøre når noen flørter med kjæresten

flirting

Så, du er ute med kjæresten og legger merke til at noen flørter med henne. Du kan håndtere denne situasjonen på forskjellige måter—mange vil kanskje bli sinte eller prøve å ignorere det helt. Visste du derimot at du faktisk kan velge en helt annen måte og komme ut den andre enden med mer respekt og beundring fra kjæresten din, og kanskje til og med fra den karen.

Trinn 1.
Tenk på forholdet som du har med kjæresten og se hvordan hun reagerer på flørtingen. Hvis hun flørter tilbake, si fra til henne at du ikke føler deg komfortabelt med dette. Hvis hun ignorerer flørtingen eller ber karen om å gå unna, da vil du verdsette henne enda mer fordi hun hedret forholdet deres.

Trinn 2.
Det er viktig at du forstår forskjellen på å flørte og å bare være vennlig. Vi synes ofte at det er vanskelig å skille mellom disse to og det er lett å misforstå tegnene. Du bør derfor sjekke om han bare er trivelig mot kjæresten din, noe du ikke bør være opprørt over, eller om han prøver å sjekke henne opp. Hvis han flørter med henne, da har du selvsagt grunn til å være litt opprørt.

Trinn 3.
Hvis du er sikker på at han flørter med henne, så kan dette jo bare være en misforståelse fra hans side fordi han ikke vet at hun allerede er opptatt. Du kan raskt og enkelt løse dette ved å vise at hun er kjæresten din. Gi henne et kyss, legg armen rundt henne, hvisk i øret hennes—gjør noe som tydelig viser at du har et intimt og romantisk forhold med henne. Selvfølgelig ønsker du ikke at det virker for opplagt fordi det da er helt klart at du er sjalu, og dette er ikke kult.

Trinn 4.
Unngå å bli sint. Hvis du er i en situasjon hvor du ser at en kar prøver seg på damen din, ikke glem å puste dypt inn og slappe av. Så snart han oppdager at hun ikke er singel, vil han nok slutte med å flørte. Hvis han ikke tar hensyn til deg og fortsetter å flørte med henne, prøv da å holde hodet kaldt og finn en rolig måte å håndtere denne situasjonen på.

Trinn 5.
Hvis du ikke klarer mer, gå bort til ham og si noe. Hvis han fortsetter å flørte med kjæresten din, fortell ham da at hun er kjæresten din og at du ikke verdsetter måten han snakker til henne på. Sjansen er at du tar ham på senga og han ikke vet hvordan han må reagere. Selv om dette kan gå imot dine instinkter, så må du huske at du vil få respekt fra andre rundt deg hvis du oppfører deg høflig og holder hodet kaldt. Og er ikke dette bedre enn at du ender opp i en unødvendig slåsskamp?

Trinn 6.
Hvis alt annet mislykkes og denne karen ikke tar hintet, ta kjæresten med til et annet sted hvor dere kan være alene uten ham. Hvis han fortsetter å flørte, spør da om hun har lyst å forlate stedet og gå til et helt annet sted.