Hvordan du kan vite om din mannlige venn ønsker å date deg

dating-a-male-friend

Kanskje du har tatt ham på fersken når han har stirret på deg eller kanskje det bestandig virker som om han har godt humør når dere tilbringer tid sammen. Det kan være vanskelig å vite om en mannlig venn ser på deg som kun en venn eller om han er interessert og har lyst å date deg. Du kan vente i all evighet før han tørr å be deg med ut på en date eller du kan forsøke å lese tegnene for å avgjøre om du kanskje bør være den som tar initiativet og ber ham med ut istedenfor.

Hvis du virkelig ønsker å se om det finnes en romantisk gnist mellom dere to, så finner du nedenfor noen enkle trinn for å hjelpe deg med å avgjøre om han føler det samme for deg.

Trinn 1
Hvis han noen gang spør om du har lyst å henge ut med ham uten noen andre til stede, så bør du absolutt si ja! Dette er et tydelig tegn på at han ønsker å tilbringe litt tid med deg alene og bli kjent med deg på et dypere nivå—uansett om dere nå drar på bowling eller kino sammen. Faktumet er at det er et bra tegn dersom han ønsker å tilbringe tid med deg alene. Det kan også være lurt å følge med på om han ønsker en-til-en-kontakt i gruppesammenhenger.

Trinn 2
Ring ham sent på kvelden. Hvis han svarer og han fører en samtale med deg (selv om han låg og sov), da kan du gå ut ifra at han liker deg. De fleste vil bli irritert dersom du vekker dem opp, spesielt hvis de sover dypt. Han vil derimot være mer enn villig til å ofre litt søvn dersom han er forelsket eller liker personen som ringer ham.

Trinn 3
Heng ut med vennene hans hvis du ikke kjenner dem. Hvis vennene hans allerede vet hvem du er og du ikke har samme omgangskrets, da vet du at han har snakket om deg til dem. Dette er bestandig et godt tegn dersom han prater om deg ettersom dette betyr at han liker å tilbringe tid med deg, og kanskje til og med liker deg på et romantisk nivå.

Trinn 4
Nevn mannfolk som du er tiltrukket til eller som du synes er kjekke. Legg godt merke til hvordan han reagerer når du nevner slike ting. Hvis han virker anspent, blir stille eller kanskje til og med ber deg om å slutte å prate om slike ting, da vet du at han føler seg ukomfortabel med dette og kanskje til og med føler som om han må konkurrere om deg.

Trinn 5
Legg godt merke til hvor ofte (og hvor) han berører deg. Dette kan være alt fra en klem til lekeslåssing. Hva han gjør spiller ingen rolle, poenget er at han føler seg komfortabel hos deg og også vil at du skal føle deg komfortabel hos ham dersom han er åpen for berøring. I det hele tatt, så er dette et godt tegn på at han er interessert i deg.