5 kysseteknikker som du bare må kunne og som vil imponere

kissing

Alle har sine egne triks og tips som får dem til å skille seg ut fra mengden når det handler om kyssing. Selv om noen av disse helt sikkert vil være nyttige, så har vi her 5 teknikker til deg som uten tvil vil endre et kyss som er helt ålreit til et helt forbløffende, uforglemmelig kyss!

Det triangulære kysset
Denne kysseteknikken er gøy, men ikke den enkleste å få taket på. Denne teknikken er perfekt for når dere er ansikt-til-ansikt med hverandre under dyna. Du begynner denne teknikken ved å kysse den andre på leppene som vanlig, og deretter beveger du deg sakte fra å kysse leppene til å kysse kinnet, og så nakken. Etter at du har kysset nakken, beveger du deg tilbake til leppene. Ser du? Du har laget en trekant!

Nøkkelen til dette kysset er å ikke gjøre det helt åpenbart hva du har planlagt å gjøre. Du bør bevege deg fra leppene, kinnet og nakken på en naturlig måte. Du kan for eksempel gjøre dette ved å gi dem små kyss mens du beveger deg fra et område til det neste.

Bite litt
Noen ganger når folk kysser hverandre vet de ikke helt hva de bør gjøre med leppene. Bør de lage en trutemunn? Bør de slikke dem for å være sikker på at de ikke er tørre—og hvor mye er for mye? Det folk ofte glemmer er at kyssing handler om så mye mer enn bare leppene.

I denne teknikken bruker du tennene. La oss forklare denne teknikken før du skyr deg unna den. Det er nemlig noe utrolig deilig ved å bite litt på din partners nedre leppe eller til og med tungen når dere kliner. Denne teknikken er frekk, leken og kan få ting gående ganske fort dersom den utføres på riktig måte. Det er viktig å ikke oppføre seg som Mike Tyson og bite partneren for hardt. Lekne, små bitt derimot er perfekte.

Det er også ok å suge
Når du kombinerer et velplassert bitt med et lite sug på leppen eller i nakken, da har du den perfekte kombinasjonen. For å utføre denne kombinasjonen, er det best å ta leppen til partneren mellom dine og dra litt forsiktig. La tungen deretter gå langs leppen og sug forsiktig på den. Sørg midlertidig for at du ikke gir dem et sugemerke, fordi dette er ikke kult. Hvis du gjør denne teknikken riktig, kan dette forsterke kysset og virkelig få ting gående.

Ikke glem å bruke hendene
Det er absolutt ikke noen grunn hvorfor du ikke burde bruke hendene når du kliner med partneren din. Få dem involvert og la dem ta på partneren din. Dra fingrene gjennom håret, kjærtegn kinnene og la hendene bevege seg oppover og nedover. Det er bestandig en god ide å holde seg til nakken, hodet og ansiktet, men hendene kan bevege seg sørover hvis det er dette dere er ute etter.

Beveg deg til ørene
Ørene til partneren din er følsomme og ting kan virkelig bli litt heite når du forsiktig napper på øreflippen. Du vil merke at denne teknikken er en vinner og partneren vil ikke kunne motstå deg.