7 ting menn elsker ved kvinner, bortsett fra utseendet

why-women-love-confident-men

Utseendet er ikke alt når du prøver å tiltrekke oppmerksomheten til en mann. En flott kropp og pent ansikt vil uten tvil tiltrekke en manns oppmerksomhet, men det er ikke alt. Du er nødt til å få ham interessert i deg, uansett om det er andre kvinner tilstede.

Utover fysisk tiltrekning, finner du her 7 egenskaper som menn er tiltrukket til.

1. Feminitet – Feminitet er kanskje den beste tingen kvinner kan bruke når de forsøker å tiltrekke en mann, fordi dette er noe menn ikke klarer å motstå. Det er mulig å vise feminitet uten å komme over som svak ettersom du kan ta kontroll over situasjonen.

2. Være leken – Det er viktig i ethvert forhold å ha det gøy sammen. Menn ønsker kvinner som er glade og liker å ha det gøy. Gutter er tiltrukket av kvinner som har sans for humor, vet hvordan man tar livet med et smil og hva det vil si å ha det gøy.

3. Uttrykk – Du kan ha det fineste ansiktet, men det gir deg ingenting hvis du ikke kan uttrykke følelser. Du kan flørte med ham ved å gi et lite rampete smil når han sier noe som kan anses som litt slemt; le når han forteller en vits; gi et skeptisk blikk når han forteller en utrolig historie.

4. Selvtillit – Før du prøver å bli forelsket i noen, må du først lære å elske deg selv og respektere personen som du er. Disse ting spiller en viktig rolle i hvordan du ser på verdenen og hvordan folk ser på deg. Ikke glem å ikke bry deg om folk som får deg til å tvile på deg selv.

5. Intelligens – Den eneste type mann som du bør date er en som er sikker på seg selv og som ikke føler seg truet av en intelligent kvinne. Menn ønsker en kvinne som kan holde en samtale som består av mer enn motetidsskrifter og reality-tv. Det er en ting å være smellvakker, men dette er nytteløst hvis du ikke kan holde en samtale med ham. Så klart finnes det menn der ute som kun ønsker seg en kjæreste som de kan vise frem, og hvis dette er greit for deg, så er ikke dette et problem … men dette er ikke tilfellet for de fleste kvinner.

6. Selvstendig – Selv om menn generelt sees på som de som beskytter oss og sørger for mat på bordet, så betyr ikke dette at de ønsker å være svaret på alt. De ønsker også å føle at noen trenger dem i ny og ned, men hvis de begynner å føle at du er mer avhengig av dem enn det som er sunt, da blir dette et problem.

7. Selvsikker – Har du noen ganger lagt merke til at det virker som om de som er selvsikre står litt høyere enn alle de andre rundt dem? De fremtrer som sikre, noe som gjør at det er nesten vanskelig å motsi eller avvise dem. Menn elsker når de er sammen med en kvinne som oser selvtillit. De er alltid imponert av kvinner som vet hva de er verdt og hva de vil.