5 måter å mestre kunsten på å gjøre et flott første inntrykk

Bnaughty.com

Folk har allerede formet en mening om deg innen kun få minutter etter at de har truffet deg. Inntrykket du har gitt vil være en avgjørende faktor om de kommer til å ansette deg, gå ut på date med deg eller om de kommer til å huske deg. Du har ikke lyst å være personen som blir glemt, har du?

BeNaughty.no har 5 viktige tips på hvordan folk vil huske ditt navn og ønske å date deg eksklusivt.

1. Gå inn med et mål
Om du nå forsøker å få dem i senga, være deres neste kjæreste eller bli ansatt for en ny jobb, du må gå inn i situasjonen med et mål i siktet. For eksempel, la oss si at du har snakket med noen på nettet en stund og dere har endelig har avtalt å treffes, men du vet at du liker denne personen og har lyst å se dem mer enn bare en gang. Du går da på denne daten med som mål å gjøre ditt beste for å imponere personen slik at det blir en neste date.

2. Gjør litt forberedende arbeid
Ja, vi vet det virker litt teit — gjøre litt forberedende arbeid for en date? Absolutt! Hvis du virkelig ønsker å imponere personen som du kommer til å treffe, så må du forberede deg litt. Kanskje personen har snakket med deg i en chat om at de er interessert i gresk mytologi. Da kan du kanskje finne ut litt om greske myter, guder og gudinner på forhånd. Når samtalen har stilnet litt, kan du plutselig komme med noe interessant som du har lest eller hørt, imponere dem og få samtalen til å rulle igjen. Fang to fluer i en klapp, du er en multitasker med et oppdrag!

3. Kle deg bra
Vi er visuelle vesener og vi kan ikke nekte at vi ikke er tiltrukket til ting (og folk … så klart) som ser fine ut. Så hvis du virkelig har lyst å imponere denne personen, sørg da for at du har på deg noe som skriker “Legg merke til meg!” uten at det er overtydelig. Ha på deg noe som ser bra ut og som du føler deg komfortabel i. Hva du har på deg og hvordan du føler deg vil påvirke hvordan du oppfører deg og hva du stråler ut under en date.

4. Ikke snakk for mye
Okay, vi forstår. Det er helt vanlig at du føler deg litt nervøs på en første date (og dette gjelder alle situasjoner der et første inntrykk er viktig) og du sier ting som du kanskje ikke ville ha sagt hvis det ikke var for nervene. Noen ganger gir du for mye informasjon, noe ganger jabber du om alt mulig og andre ganger gir du den andre personen kanskje ikke en sjanse til å snakke i det hele tatt. I slike situasjoner — stopp. Hvis du tror at du snakker for mye, spør dem et spørsmål og la dem snakke en stund. Dette betyr ikke at du kan lene deg tilbake. Følg godt med på hva de sier og legg til noe her og der i samtalen, men ikke dominer den.

5. Si navnet deres
Det er ikke noe som er mindre tiltrekkende enn når du møter noen og du glemmer hva de heter. Dette er en av de raskeste måtene å sørge for at det ikke blir noen neste date på deg. Du kan gjøre en bevist innsats ved å 1) vite hva de heter og 2) si navnet deres. Hvis dere har det gøy sammen kan du for eksempel si “Jeg er så glad for at jeg har truffet deg Arne,” eller noe i den tranten. Det kan virke ubetydelig, men det vil faktisk hjelpe deg med å gjøre et godt første inntrykk.