7 tips på hvordan du kan fortsette å date om vinteren

winter_dating

Vinteren kan være brutal, spesielt i visse deler av landet. Ikke bare er det kaldt ute, men det blir også så fort mørkt om dagene. Det finnes heller ikke altfor mange aktiviteter som man kan gjøre ute (hvis du i det hele tatt er modig nok til å komme deg ut av huset) , og hvis du bor i byen og ofte tar offentlig transport, kan du også komme i kontakt med folk som er syke.

Heldigvis har vi noen tips som vil hjelpe deg med å ha en koselig vinter der du fortsatt går ut på flotte dater, selv om været ute er kaldt, glatt eller ufyselig.

1. Aksepter at varme klær kommer før mote
Det er kanskje ingen som føler seg direkte attraktive når de har på seg Ugg-er, ull lue og tre lag med klær når de skal ute og eventuelt treffe noen de liker. Men husk at dersom du ønsker å prate med den kjekke baristaen som jobber på din favoritte kafebar, så vil det være umulig for ham å forstå hva du sier hvis du skjelver og hakker tenner.

2. Få vinterklær til å se moteriktige ut
Ja, du må kanskje ha på deg et par lag med klær, men med et godt øye for stil og hva som er moteriktig, kan du få en pologenser eller cardigan til å se ut som den kommer rett fra et moteshow.

3. Sett igjen snøstøvlene hjemme og velg noe moteriktig
Vi forstår at det kommer til å snø, regne, slapse og lignende i løpet av vinteren. Dette betyr midlertidig ikke at du trenger å ha på stygge sko eller støvler på din date. Det finnes nok av komfortable og stilige støvler som er vannbestandige, og du vil dermed ikke ha noen problemer med å gå en tur i parken, hånd i hånd, med din date.

4. Planlegg aktiviteter som du kan gjøre om vinteren
Så, du kan ikke kose deg på stranda lenger, men det er jo ingenting som stopper deg fra å lage en snømann. Ja, det er kaldt om vinteren og det kan være ufyselig ute, men denne årstiden kan også være fortryllende og magisk hvis du ikke har noe imot litt kulde. I tillegg, når daten er over, kan dere varme dere opp med en varm sjokolademelk foran peisen. Høres ikke dette ut som en flott måte å avslutte en date på?

5. Omfavn varme og omsorg
Kulda har en tendens til å lokke ut vår omsorgsfulle side. Menn og kvinner ønsker å sørge for at partneren er varm, komfortabel og fornøyd, og de kommer til å gjøre alt for å få dette til. Dette er den perfekte muligheten til å ta vare på noen man er glad i, og å vise dem hvor mye du bryr deg om dem.

6. Be folk hjem på middag
Hvis du er singel og ønsker en date, men ikke nødvendigvis har lyst å komme deg ut, så kan du alltid be folk hjem på middag hos deg. Du kan spørre gjestene dine om å ta med en venn som er ny til gruppen og la ting skje naturlig. Så klart, skulle det ikke være noen kjemi mellom deg og en av gjestene, så vil du i det minste kunne ha en hyggelig tid med masse god mat.

7. Få mest mulig ut av sollyset
Ettersom dagene er så korte, bør du definitivt prøve å få mest mulig ut av sollyset – om du nå treffer din date når det fortsatt er lyst ute eller du tar deg en tur ute alene. Ikke bare er sollyset bra for deg takket være vitamin D, men den vil også hjelpe deg med å løfte humøret og gi deg energi i jakten på kjærligheten.