7 nyttige datingtips for single

online-dating-man

Nyttige dating-råd for single: det du ‘må gjøre’ og ‘ikke må gjøre’ når du dater

Dessverre tar du helt feil hvis du tror at et sjarmerende smil og et flott antrekk er nok når du ønsker å komme deg ut i dating-verdenen. Det er mye mer konkurranse i denne verdenen enn du måtte tro og den har endret seg med utviklingen av teknologi og hvordan vi kommuniserer med verden rundt oss på. Her er de viktigste tingene som du bør vite og som vil komme til nytte for deg:

Det du ‘må gjøre’

1. Være positiv: Bruk det sjarmerende smilet ditt og husk at en blid og positiv person alltid er mer attraktiv. Ikke snakk om livsproblemer før du har vært på et par dater sammen.
2. Være høflig: Å være høflig og respektfull, uavhengig av om du er kvinne eller mann, kan gi deg gode resultater.
3. Ha et åpent sinn: Forbi er dagene da det ble forventet at du fant din kjære i nærheten av der du bodde eller av samme etnisk bakgrunn. Vær åpen for å treffe folk fra ulike kulturer og bakgrunner. Hvem vet hvem du kommer til å treffe.
4. Gi den andre tid: I det første stadiet, er det viktig at du gir din date litt pusterom og med dette mener vi både fysisk og emosjonelt.
5. Lukt godt: Det hjelper bestandig å lukte godt, men ikke ha på for mye.
6. Vis interesse: Alt dreier seg ikke om deg. Vær interessert i hva den andre personen har å si. Vis tegn på sunn nysgjerrighet.
7. Vær deg selv: Hvis du ønsker å finne en person som passer perfekt til deg, så er det viktigste av alt – å være deg selv.

Det du ‘ikke må gjøre’

1. Å banne: Ikke gjør dette. Du kan tro at det er naturlig og kanskje til og med litt “kult”, men sannheten er at det kan komme over som støtende og uattraktivt – spesielt på en første date.
2. Se uflidd ut: Det forventes ikke at du går ut og kjøper deg et nytt antrekk hver gang du skal ut på en date, men å se renslig ut og ha på deg smarte klær (selv om du velger å ha på deg olabukser) er mye mer tiltrekkende enn noen som ser ut som han/hun nettopp har stått opp.
3. Avbryte samtaler: En av de mest irriterende tingene som noen kan gjøre er å stadig avbryte deg. Og irritert er derfor nettopp det din date kommer til å bli hvis du gjør dette. Det er kanskje noe som du ikke gjør bevisst eller med vilje, men det er en god ide å passe på hvis dette er noe som er en del av personligheten din.
4. Spørre personlige spørsmål: Dette er igjen noe som du bør vente med til etter du har hatt noen dater med noen. Ikke gjør dette på den første eller andre daten. I tillegg, vil folk vanligvis selv åpne opp og fortelle om deres personlige liv hvis de føler for det uten at de trenger noen som tvinger dette ut av dem.
Introdusere dine venner: Dette kan få deg til å se litt for entusiastisk ut og være et rødt flagg for både menn eller kvinner. Vent litt før du begynner å introdusere dine venner. Det er ikke noe i veien å planlegge din neste date med noen, men mer ofte en ikke – kan det virke litt for pågående å introdusere familie eller venner etter kun et par dater.